Let op: Door de grote drukte kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.
Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.
Hikvision portal

2-Line camera's

Hikvision 2-Line Entry level IP camera's zijn scherp geprijsd en leveren uitstekende prestaties. Ze zijn uitgerust met een brede reeks aan functionaliteiten die ervoor zorgen dat ze geschikt zijn als instapmodel voor professionele beveiligingsoplossingen. De beeldkwaliteit van de camera's is ongeëvenaard, ook in situaties waar weinig licht beschikbaar is. Daarnaast zijn ze ook eenvoudig te installeren (plug & play) en kan er gewerkt worden met basis video analytics zoals intrusion detection en line crossing.

Bekijken >

4-Line Smart camera's

De Hikvision 4-Line IP Camera's zijn ontworpen om slimme beveiliging te leveren voor de moderne beveiligingsmarkt. Ze voldoen aan alle professionele eisen die aan een beveiligingscamera worden gesteld, zoals efficiënt gebruik van bandbreedte en storage, ongeëvenaarde FULL-HD beeldkwaliteit, smart IR en uitmuntende prestaties in uitdagende lichtomstandigheden (WDR en Low-Light). Tevens zijn deze camera's uitgerust met slimme geavanceerde video analytics functies als "face detection", "intrusion detection" en "line crossing".

Dome camera's

De Hikvision Dome camera's zijn geplaatst achter een transparante kunststof koepel. Dit maakt de camera vandaalbestendig en uitermate geschikt voor binnen en buiten gebruik. Dome camera's hebben veelal een verstelbare kop waarmee je de camera over 3-assen kunt laten draaien. Hiermee kan de camera worden ingezet in een groter bewakingsgebied. De varifocale modellen worden aangevuld met handmatige of softwarematige zoom functie.

Bekijken >

Bullet camera's

De Hikvison Bullet camera's zijn voorzien van een muurbeugel waarmee je de camera gemakkelijker kan installeren en flexibeler kunt richten. Deze camera's zijn uitermate geschikt voor buiten gebruik door hun weerbestendige behuizing. Bullet camera's hebben veelal een sterkere infrarood verlichting waardoor ook in het donker, objecten/personen op grotere afstanden en open vlakten goed zichtbaar zijn.

Bekijken >

Fisheye camera's

Fisheye camera's zijn extreem flexibel: ze kunnen bijna overal worden geïnstalleerd en zijn geschikt voor een breed spectrum aan toepassingen en beveiligingsvereisten. Daarnaast zijn ze ook zeer gebruiksvriendelijk. Plaats de camera's op plafonds voor een panoramische weergave van 360 graden of op muren voor panoramische weergaven van 180 graden, voor surveillance van zowel binnen- als buitenlocaties (IP66-versie). De camera's kunnen verder worden uitgerust met een groot assortiment aan accessoires.

NVR

Met de NVR's van Hikvision kan beeldmateriaal op diverse manieren en op verschillende locaties en apparaten worden opgenomen. Het systeem kan op verschillende apparaten een dubbele opname maken, zodat de videosurveillance gewoon kan doorgaan wanneer u het systeem moet raadplegen. Op de POE modellen kunnen camera's direct op de NVR aangesloten worden zonder tussenkomst van extra apparatuur. De NVR voorziet de camera's automatisch van de juiste IP adressen, waarmee installatie en configuratie wordt vereenvoudigd.

Bekijken >

IR camera's

Deze camera's met hoge resolutie en infraroodverlichting combineren perfecte scherpe beelden met uitzonderlijke prestaties in het donker. Dit maakt ze ideaal voor de controle van buitengebieden zoals etalages, ingangen en tuinen. De Smart IR-functie regelt het helderheidsniveau voor de effectiefste verlichting van mensen en voorwerpen. Deze camera is het perfecte instrument voor de detectie van inbraken en vandalisme, zelfs 's nachts.

Bekijken >

Camera's met EXIR technologie

Hikvision's EXIR infrarood-array-technologie biedt de beste verlichting voor een lage of nul verlichte omgeving. De camera profiteert van een zeer efficiënte lichtbron en een revolutionair rechthoekige lens voor een naadloze HD formaat verlichting.

Bekijken >

Camera's met WDR technologie

Deze camera's zijn uitgerust met geavanceerde WDR-technologie om opnames van objecten of personen mogelijk te maken bij veel tegenlicht. Ze hebben een hoog contrastniveau en een onveranderlijke kleurweergave, waardoor ze uitstekende opnames bieden in zeer lichte situaties, iets wat met traditionele camera's eigenlijk niet mogelijk is.

Bekijken >

Welke camera voor welke ruimte

A

Veel daglicht

Deze camera is vatbaar voor sterk zonlicht en moet tevens een goede low-light capaciteit hebben om dag en nacht beveiliging te bieden.

B

Winkelruimtes

Een onopvallende uiterlijk is cruciaal in deze winkel, zodoende is een compacte camera met grote kijkhoek een echte must.

C

Buitenkant van een pand

Een gebouw heeft vaak te maken met slechte weeromstandigheden. De camera moet hier tegen kunnen en voorzien zijn van een high-performance IR bereik, om 's nachts een goed beeld te kunnen geven.

D

Passend bij het interieur

Soms heeft een winkelruimte een camera nodig die past bij het interieur maar tevens de mogelijkheid moet hebben om deze juist af te kunnen stellen. Verstelbaarheid over drie assen is hierbij zeer praktisch.

E

Ingang

De ingang van de winkel is het belangrijkste aandachtspunt als het gaat om diefstal en inbraak. Met de indringing detectie kan er alarm geslagen worden als een auto of object voor langere tijd in een bepaald gebied bij de winkel blijft staan.

F

Achter de schermen

Deze video recorders zijn zeer efficiënt en combineren betrouwbare HD opnames met een eenvoudige installatie. Het opnemen en weergeven is beschikbaar via de gratis software op zowel Windows, Mac OS als op je mobiele telefoon.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de