HyperX – Voor iedereen die een ongeëvenaarde game-ervaring wil beleven

De missie van HyperX is om hoogwaardige gamingproducten te ontwikkelen voor alle soorten gamers: headsets, toetsenborden, muizen, muismatten en oplaadaccessoires voor consolegamers. Het maakt niet uit wat je vaardigheidsniveau is, welke genres je speelt of waar je speelt, want HyperX verwelkomt alle gamingenthousiasten met open armen in de #HyperXFamily. Niet voor niets is ‘’We’re all gamers’’ het motto.

Ontdek alles van HyperX

Headsets

Verbeter je focus, comfort en communicatie met de hoogwaardige headsets van HyperX. De headsets zijn beroemd geworden door de bekende HyperX memoryfoam-headsetkussens, het gebruik van hoogwaardig kunstleer, de klemkracht en de juiste gewichtsverdeling. Iedereen kan profiteren van een comfortabele headset met een geweldige audiokwaliteit om je gamingfocus te verbeteren.

Ontdek alle headsets

Muizen

Pulsefire-muizen van HyperX zijn geschikt voor gamers van elke categorie. Zo heb je de ultralichte HyperX Pulsefire Haste honeycomb-muis voor FPS-spelers en de HyperX Pulsefire Raid met programmeerbare knoppen voor MMO-spelers. In de Pulsefire-serie vind je zowel bedrade als draadloze muizen met een stijlvolle RGB-verlichting voor elk budget. Je kan er zeker van zijn dat ze allemaal nauwkeurig en betrouwbaar zijn, en ontworpen zijn voor gamen.

Ontdek alle muizen

Toetsenborden

HyperX Alloy-gamingtoetsenborden zijn gemaakt om duurzaam, betrouwbaar en responsief te zijn. Ze zijn zo ontworpen dat ze goed op hun plek te blijven liggen. De Alloy Origins-toetsenborden zijn uitgerust met HyperX-mechanische switches, die een goede balans leveren tussen reactiesnelheid en nauwkeurigheid. De switches zijn ontworpen om gemakkelijk 80 miljoen toetsaanslagen te kunnen weerstaan. Alle Alloy-toetsenborden zijn voorzien van een RGB-verlichting, die je zelf aan kan passen naar jouw eigen stijl.

Ontdek alle toetsenborden

Muismatten

Wanneer de winst op het spel staat en het is aan jou om de wedstrijd te beslissen, dan kan één verkeerde stoot of gemiste muisbeweging al het verschil betekenen tussen een vreugdevolle overwinning of een ontmoedigend verlies. Om dat te voorkomen, heeft HyperX muismatten voor gamers met gladde en egale oppervlaktes. HyperX-muismatten zijn naadloos gestikt en geoptimaliseerd voor snelheid en nauwkeurigheid, en helpen je om je spel zo vloeiend mogelijk te houden.

Ontdek alle muismatten

Microphones

HyperX-microfoons zijn ontworpen voor streamers, contentcreators en gamers die een microfoon willen die aan al hun eisen voldoet. De QuadCast is voorzien van een felle ledindicator en een tap-to-mute-sensor voor gebruikersgemak. De RGB QuadCast S en de kleinere SoloCast met één polair patroon zijn eenvoudig te gebruiken USB-condensatormicrofoons, die uitgerust zijn met veel van dezelfde features van de orginele QuadCast waar fans zo van houden.

Ontdek alle microphones

We’re All Gamers

Of je nu je reactiesnelheid wilt verbeteren, comfortabel met je vrienden op het internet wilt chatten of jezelf wilt buitensluiten van de buitenwereld en verliezen in een geweldig spel, dan heeft HyperX de perfecte producten voor jou.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten