Alternate
Inno3D logo
Inno3D header

About us,

Opgericht in 1998 met de visie om wereldwijd baanbrekende computer hardware producten te ontwikkelen. INNO3D is nu inmiddels goed ingeburgerd in de gaming gemeenschap, en staat bekend om zijn innovatieve en gedurfde benadering van ontwerp en technologie. We zijn Brutal by Nature, in alles wat we doen, en zijn voor 201% toegewijd aan de beste game-ervaring.

Bekijk alles van INNO3D

Inno3D brengt je games en ontwerpen tot leven!

Wil jij de allerbeste graphics uit je games halen en je ontwerpen tot leven brengen?
Inno3D is een succesvolle vertakking van het in 1998 opgerichte bedrijf: InnoVISION Multimedia Limited. Dit moederbedrijf is ontwikkelaar en fabrikant van een breed scala aan geavanceerde hardware producten. Inno3D specialiseert zich voornamelijk in graphics en 3D printers.

Ervaar de meest optimale prestaties met de grafische kaarten van de Ti of iChiLL uitvoering en haal het beste uit je games! Bedenk en breng je ontwerpen tot leven met printers en speciale cartridges.

Presteer en ontwerp met Inno3D voor de ultieme multimediaervaring!

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de