Jumbo is er voor jong en oud

Koninklijke Jumbo BV werd in 1853 opgericht en is een Nederlands bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Zaandam en ontwikkelt, produceert en verkoopt speelgoed, spellen en puzzels. Jumbo wil mensen vrolijk maken door hen te laten spelen en spelenderwijs te laten groeien, overal en altijd. Om hiervoor te zorgen, hebben ze een uitgebreid assortiment. Jumbo is vooral bekend van Stratego, Mens erger je niet!, Electro, Wasgij- en Jan van Haasteren-puzzels en de Rubiks Kubus.

Bekijk alles van Jumbo

Spellen

Urenlang speelplezier met de leukste en spannendste spellen

Met de spellen van Jumbo heb je urenlang speelplezier. Zo kan je er een gezellige spelletjesavond van maken.

Er is altijd wel een spel dat bij je past. Zo kun je bij Alternate terecht voor gezelschapsspellen, bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en nog veel meer. Voor elke leeftijd is er een spel te vinden.

Ontdek alle toffe spellen

Puzzels

Zet de puzzel in elkaar en aanschouw de vele vreemde en leuke situaties

Met legpuzzels kun je urenlang plezier hebben. Bekende puzzels van Jumbo zijn de komische prenten van Wasgij en Jan van Haasteren. Disney-puzzels van Jumbo bevatten prachtige afbeeldingen van je favoriete Disney-personages.

Met de Puzzle Mate ruim je eenvoudig de puzzel op en ga je er op een later tijdstip mee verder.

Ontdek de mooiste puzzels

Jan van Haasteren maakt van komische prenten puzzels

Wereldwijd zijn er al vele miljoenen puzzels van Jan van Haasteren gelegd. Jan van Haasteren begon als gevierd striptekenaar. Nadat enkele grote bedrijven hem inhuurde voor het maken van komische reclameprenten werd zijn talent opgepikt door spellenfabrikant Jumbo. Samen brachten zij in 1983 hun eerste puzzel uit met als thema de Olympische Spelen. Wat volgde is een succesvolle reeks puzzels, waar inmiddels honderdduizenden fans wereldwijd naar uitkijken.

Voor alle leeftijden en voor elk niveau is er een puzzel, daar de moeilijkheidsgraad varieert van 150 tot 3.000 stukjes. Hierdoor is urenlang puzzelplezier gegarandeerd!

Speelgoed

Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind

Jumbo heeft een groot assortiment aan educatief speelgoed.

Bij Electro wordt elektronica op een leuke manier gecombineerd met educatieve thema’s, zodat je kind spelenderwijs leert. Kinderen ontdekken alles over kleuren, vormen, letters, tellen, de tijd en nog veel meer.

Het Ik Leer-speelgoed gaat hierop verder en leert je kind lezen, schrijven, sommetjes maken en nog veel meer.

Voor de oudere kinderen is er de altijd uitdagende Rubiks Kubus.

Ontdek het speelgoed van Jumbo


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten