Kingston header

Met Kingston Technology altijd genoeg geheugen.

Kingston Technology werd in 1987 opgericht in California door John Tu en David Sun. Het bedrijf kwam toen met slechts één product op de markt, namelijk verwisselbare geheugenmodules. Vandaag de dag staat Kingston bekend als één van de grootste fabrikanten ter wereld van geheugenoplossingen voor servers, pc’s en laptops. Doordat ze actief de componenten controleren die in de geheugenmodules worden gebruikt, kan het bedrijf garant staan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de modules.

Ontdek alles van Kingston

FURY™

Upgrades voor gaming en PC-prestaties

Op zoek naar werkgeheugen en opslag voor de beste gamingprestaties? Dan is Kingston FURY perfect voor jou. Dit werkgeheugen is speciaal ontworpen voor gamers die het beste uit hun pc willen halen.

Kingston fury
Kingston fury geheugen

Werkgeheugen

Verbeter de prestaties van je computer met Kingston-werkgeheugen.

Werkgeheugen, of RAM (random access memory)-geheugen, zorgt ervoor dat jouw computer programma's en andere computertaken kan uitvoeren. Hoe meer RAM-geheugen beschikbaar is, hoe meer werkgeheugen er kan worden toegewezen. Je computer wordt dan sneller. Om programma’s en je favoriete games vlot te draaien en te multitasken, moet er natuurlijk wel voldoende werkgeheugen beschikbaar zijn. Dit is zeker geen probleem voor de RAM-sticks van Kingston. Hiermee voorzie je jouw computer van RAM-geheugen van een betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit waarmee je alles aankunt.

Solid State drives

Laad je programma’s en games sneller dan ooit!

Niemand heeft tijd om te wachten totdat zijn pc eindelijk opgestart is of games zijn geladen. SSD’s (solid state drives) zijn de geüpgradede versie van traditionele harde schijven. Ze zijn compacter, lichter, betrouwbaarder en, het belangrijkste, sneller. Met een Kingston NVMe m.2-SSD ga je zelfs nog niveaus hoger en bereik je verbluffende lees- en schrijfsnelheden. Rust je pc uit met de SSD’s van Kingston en geniet van razendsnelle laadtijden!

Kingston ssd
Kingston usb-sticks

USB-sticks

Neem eenvoudig overal je bestanden mee naartoe.

Op de USB-sticks van Kingston neem je gemakkelijk je huiswerk, mediabestanden of programma’s overal met je mee naartoe. Door de verschillen in capaciteit hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je ruimte te kort hebt om je belangrijke bestanden op te slaan.

SD-kaarten

Neem al je waardevolle momenten op.

Op de SD-kaarten en microSD-kaarten van Kingston sla je eenvoudig al je foto- en videobestanden op. Deze kaarten zijn geschikt voor vrijwel alle telefoons, tablets en camera’s met een standaard microSD- of SD-poort. Bewaar al je favoriete reisfoto’s en -video’s op de SD-kaarten van Kingston en bekijk ze later gemakkelijk weer terug op je apparaten.

Kingston SD-cards


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten