LG logo

LED- en Ultra Short Throw beamers

Bekijk alle modellen

Ga draadloos

In tegenstelling tot traditionele beamers biedt de functie voor het delen van het scherm van LG een draadloze ervaring bij verbinding met pc's, smartphones en tablets.

Mini beam

De LG Mini Beams bieden kristalheldere beelden en een levendige en heldere beeldkwaliteit. Deze Mini Beams van LG bieden u een bioscoopervaring met een extra groot klasse formaat van 120". Het idee alsof je thuis in jouw eigen bioscoop zit.

Bekijk de Mini beam modellen

Geen laptop nodig

Vergeet je pc en bekijk video's en presentaties zonder computer. Sluit gewoon een USB-kabel aan om films, afbeeldingen, muziek en Office-documenten, zoals PowerPoint-, Excel- en Word-bestanden, te bekijken.

Uiterst nauwkeurige afstelling

Wanneer u vierkantere beelden wilt bekijken, helpt de 4-hoeken-keystone u bij de individuele aanpassing van elke hoek. De projector corrigeert de horizontale en verticale vervorming van jouw beeldbeleving.

Licht gewicht en slank ontwerp

Heel gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Neem het mee in je aktetas, een klein tasje of zakje en geniet.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de