Skyscraper (Links) - Tuin-Klussen  voordeel
Skyscraper rechts - Vakantiegeld goed besteed bij Alternate

Lenovo - Slimmere technologie voor iedereen

Lenovo werd in 1984 opgericht in Peking, China. Op dit moment is het bedrijf de grootste computerfabrikant van China, naar marktaandeel zelfs de grootste ter wereld. Lenovo produceert voornamelijk laptops, pc-systemen en monitoren. Er zijn aparte series die geschikt zijn voor werk, thuisgebruik, gamen of om mee te nemen. Deze series behandelen we hieronder.

Ontdek alles van Lenovo

ThinkStation

De ThinkStation-serie desktops van Lenovo zijn workstations die krachtige prestaties leveren. Ze kunnen gegarandeerd de meest veeleisende toepassingen aan. Ze zijn uiterst geschikt voor complexe taken op het gebied van techniek, architectuur, gezondheidszorg en financiën. Deze desktops hebben de snelheid en prestaties om ingewikkelde taken vliegensvlug te verwerken.

Ontdek de Lenovo ThinkBook, ThinkPad laptops

Think-serie

Stijlvolle en betaalbare productiviteit

ThinkBook

De ThinkBook-serie laptops zijn geoptimaliseerd voor gebruik op kantoor. Deze stijlvolle mkb-laptops zijn gemaakt met het oog op beveiliging, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hierdoor worden uitmuntende prestaties gecombineerd met een opvallend design. Deze laptops worden geleverd met een Windows 10 Pro-licentie, zodat je elke zakelijke taak aankan.

ThinkPad

De laptop voor de zakelijke professional die overal eenvoudig wil kunnen multitasken, ook onderweg. De ThinkPad is duurzaam en gebouwd om mee te nemen. Deze laptops zijn getest om te kunnen blijven functioneren in extreme omstandigheden.

Legion serie

Stijlvol van buiten, krachtig van binnen

Legion laptops

De Legion-serie laptops geven een geheel nieuwe dimensie aan gamen. Deze laptops zijn stijlvol van buiten en krachtig van binnen. Ze hebben een krachtige processor en grafische kaart met overklokopties. Daarnaast hebben deze laptops HDR-ondersteuning via Dolby Vision™, een refreshrate van maximaal 144 Hz en levensecht Dolby Atmos™-geluid.

Ontdek alle Lenovo Legion laptops

Legion pc-systemen

Speel de nieuwste games op de hoogste instellingen met de pc-systemen van Lenovo Legion. Op deze gamingtower speel je probleemloos je favoriete games. Deze systemen bevatten de nieuwste Intel Core™-processors en afzonderlijke grafische kaarten. De systemen zien er door de verlichting opvallend uit.

Ontdek alle Lenovo Legion pc-systemen

Idea-serie

Betrouwbare computers voor dagelijks gebruik

IdeaPad laptops

De ideale laptop voor huis-tuin-en-keukengebruik. De IdeaPad-laptops van Lenovo zijn geschikt voor dagelijks gebruik, internetten, tekstverwerking en meer. Deze laptops hebben een strak design en kunnen tegen een stootje. Deze laptops zijn niet geschikt om op te gamen.

IdeaCentre pc-systemen

De IdeaCentre-pc-systemen zijn perfect voor het hele gezin. Deze computers zijn vooral geschikt om thuis te gebruiken. Een IdeaCentre-pc-systeem is zo klein dat je dit makkelijk op of onder je bureau neerzet. De IdeaCentre komt ook in een strakke en stijlvolle all-in-one variant. Kies je hiervoor, dan hoef je geen randapparatuur aan te schaffen.

Ontdek de Lenovo IdeaPad laptops en IdeaCentre pc-systemen

V-serie

Krachtig en veilig voor zakelijk gebruik

V-serie laptops

De V-serie laptops zijn ontworpen voor het mkb. Deze laptops hebben een eenvoudig ontwerp, krachtige technologie en een batterijduur van een hele dag. Met deze laptop heb je langdurige prestaties en betrouwbaarheid. Waar je ook werkt, deze laptop ziet er professioneel uit.

V-serie pc-systemen

Deze compacte zakelijke systemen zijn eenvoudig te beheren en leveren krachtige prestaties. Deze modellen zijn speciaal ontworpen voor een hoge productiviteit en met het oog op maximale veiligheid. Met deze zakelijke desktop optimaliseer je binnen de kortste keren de zakelijke productiviteit.

Yoga serie

De 2-in-1 tablet- en laptopcombinatie

Kan jij niet kiezen tussen een tablet en een laptop? Met een Yoga-laptop heb je een handige 2-in-1. Door het scherm om te klappen, tover je de laptop in no time om in een tablet. Dit type combineert krachtige prestaties met een gering gewicht. Daarnaast gaat de batterij lang mee. Hierdoor is de Yoga ideaal om mee te nemen en gebruik je deze makkelijk onderweg.

Ontdek alle Lenovo Yoga laptops

monitoren

Verbazingwekkende, ergonomische beeldschermen

Of je nou op zoek bent naar een beeldscherm voor thuis of op kantoor, voor gaming of entertainment, Lenovo heeft een ruim assortiment aan monitoren. Alle beeldschermen zijn ontworpen voor jouw comfort, met gemak en veiligheid in het achterhoofd. Kleuren worden levendig weergegeven en de beeldschermen zijn geschikt voor opstellingen met meerdere monitoren. Zo zijn ze in hoogte verstelbaar en hebben ze verschillende soorten aansluitingen. De gamingmonitoren hebben een hoge framerate en een snelle reactietijd.

Ontdek alle Lenovo monitorenAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten