Let op: Door de grote drukte kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.
Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.
LEGO

Ministeck®

Al generaties lang staat Ministeck bekend als echte klassieker. Miljoenen kleine, kleurrijke mozaiekstukjes zijn de afgelopen 50 jaar over de hele wereld samengevoegd tot fantasierijke afbeeldingen die je keer op keer opnieuw vorm kunt geven. Vandaag de dag is Ministeck veel meer dan alleen Ministeck. Het assortiment is door de jaren heen steeds verder uitgebreid, zodat er voor iedereen een thema is dat aanspreekt. Laat je creativiteit de vrije loop en creƫer!

Ministeck®

Al generaties lang staat Ministeck bekend als echte klassieker. Miljoenen kleine, kleurrijke mozaiekstukjes zijn de afgelopen 50 jaar over de hele wereld samengevoegd tot fantasierijke afbeeldingen die je keer op keer opnieuw vorm kunt geven. Vandaag de dag is Ministeck veel meer dan alleen Ministeck. Het assortiment is door de jaren heen steeds verder uitgebreid, zodat er voor iedereen een thema is dat aanspreekt. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer!

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de