Philips monitoren – Hoogwaardige monitoren voor iedereen

Philips produceert verschillende soorten monitoren van hoge kwaliteit. Door het ruime assortiment is er voor elk gebruik een geschikte monitor te koop. Zo zijn er hoogwaardige monitoren die geschikt zijn voor thuisgebruik, professioneel gebruik of gaming op de pc of console.

Ontdek alle monitoren van Philips

Gaming monitoren – Maak je klaar voor een duidelijk voordeel

Voor het spelen van games op je pc zijn pc-gaming monitoren ideaal. Ze hebben een hoge vernieuwingsfrequentie en een snelle reactietijd, wat zorgt voor een soepele gameplay. Gebruiken je tegenstanders geen gaming monitor? Dan heb jij door de soepele game-ervaring een duidelijk voordeel.

Speciaal voor consolegamers is de Momentum op de markt gebracht. Dit is een hoogwaardige alternatief voor gamen via je tv. De inputlag is een stuk minder dan wanneer je speelt op de televisie. Hierdoor kun je sneller reageren en heb je een voordeel op consolegamers die via de tv spelen.

Ontdek alle gaming monitoren

Gamefuncties voor gaming monitoren van Philips

Philips PC-gamingmonitor met ms MPRT elimineert vlekken en bewegingsonscherpte effectief en biedt scherpere en nauwkeurigere visuals om jouw game-ervaring te verbeteren. De beste keuze voor het spelen van spannende en twitch-gevoelige games.

Met een framesnelheid van 144 Hz krijg je die cruciale ontbrekende beelden op het scherm, en zie je vijandelijke bewegingen in ultravloeiend beeld, zodat je ze eenvoudig kunt aanvallen. Met een ultralage input-vertraging en zonder haperend beeld zijn Philips-monitors de perfecte gamepartners.

SmartContrast past kleuren automatisch aan en regelt de intensiteit van de achtergrondverlichting om het contrast dynamisch te verbeteren voor de beste digitale beelden en video's of bij het spelen van games waar donkere tinten worden weergegeven.

Philips VA LED monitor maakt gebruik van een geavanceerde Multi-Domain Vertical-technologie. De geoptimaliseerde pixelbeheertechnologie is speciaal geschikt voor games en biedt een extra brede kijkhoek van 178/178 graden, wat resulteert in scherpe beelden.

SmartImageTM Game

De nieuwe Philips-gamingmonitor heeft snelle OSD-toegang, afgestemd op gamers, en biedt verschillende opties, van FPS- en Racing-modus tot RTS en Gamer 1 en 2 voor aangepaste instellingen.

Ultra Wide-Color

Ultra Wide-Color-technologie biedt een breder kleurenspectrum voor beelden die van het scherm spatten. Het Ultra Wide Color "Gamut" zorgt voor natuurlijk groen, vurig rood en diep blauw.

Ingebouwde luidsprekers

Er zijn twee stereoluidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in het beeldscherm. Deze kunnen in het zicht naar voren of uit het zicht omlaag, omhoog, naar achteren, enz. gericht zijn, afhankelijk van het model en het design.

Meeslepende beelden

• VA-monitor voor fantastische beelden met een brede kijkhoek.

• 16:9 Full HD-scherm voor extreem scherpe beelden.

• SmartContrast voor rijke details in het zwart.


Dit wordt uw beste game ooit

• 144 Hz vernieuwingsfrequentie voor supervloeiende, schitterende beelden.

• Snelle respons van 1 ms (MPRT) voor scherpe beelden en vloeiende gameplay.

• SmartImage-gamemodus, geoptimaliseerd voor gamers.

• Ultrabreed kleurengamma met nog meer kleuren voor een levendig beeld.


Functies die voor u zijn ontworpen

• Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

• LowBlue-modus voor oogvriendelijke productiviteit

Curved monitoren – Een intensievere ervaring

Gebogen monitoren hebben een aantal voordelen. Door de kromming in de monitor wordt je gehele gezichtsveld omarmt en is de afstand van je ogen tot elk punt op de monitor gelijk. Hierdoor zie je niet alleen meer diepte, maar zijn ook de zijkanten van het scherm makkelijk te zien. Dit zorgt voor extra ergonomisch kijkcomfort, omdat je minder met je hoofd hoeft te bewegen om alles op het scherm te bekijken.

Ontdek alle Curved monitoren

Altijd een oplossing voor jou

De gebogen monitoren van Philips zijn speciaal gevormd om de natuurlijke oogcurve na te bootsen, waardoor vervorming wordt geminimaliseerd en afleiding wordt verminderd, terwijl een subtiel onderdompelend effect wordt gecreëerd, wat een intensievere ervaring oplevert.

UltraWide monitoren – Zie meer, doe meer

UltraWide monitoren zijn beschikbaar in een 21:9- of 32:9-formaat. Ten opzichte van een standaard monitor heb je met een monitor met een 21:9-formaat ongeveer 30% meer werkruimte. Het gebruik van een UltraWide scherm is ook een stuk comfortabeler door de hoge pixeldichtheid. Omdat je ruimte hebt voor extra vensters kun je efficiënter en productiever werken.

Ontdek alle Ultra Wide monitoren

Multimedia monitoren – Werk optimaal aan je designs

Deze monitoren zijn geschikt voor elke multimediatoepassing. Videobeelden worden moeiteloos afgespeeld, waardoor je optimaal van films en video’s kunt genieten.

Ben jij op zoek naar een monitor voor grafisch werk? Ga dan voor een monitor met een IPS-scherm, wat zorgt voor de beste kleurweergave. Door de kleurgetrouwe weergave, hoge resolutie en hoge helderheid is dit type monitor uitermate geschikt voor het (professioneel) bewerken van foto’s en video’s.

Ontdek alle multimedia monitoren

Premium kleuren
HDR. De nieuwste grote innovatie

Terwijl visuele technologie dat van het menselijk gezichtsvermogen steeds beter benadert, hebben we met High Dynamic Range (HDR) het grijze gebied volledig onder de knie gekregen. Met nog meer contrast tussen zwart en wit worden beperkingen voor visuele inhoud overwonnen en worden beelden opgebouwd uit een breder spectrum aan kleuren en helderheid. Donker wordt nóg donkerder en licht wordt nóg lichter. Het HDR-display biedt u de volgende generatie helderheid, die er echter uitziet dan ooit.

Selecteer op inchesAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten