PLAYMOBIL Family Fun

Beleef de leukste avonturen op vakantie! Ga zwemmen en glij van de glijbaan, ga op een cruise, bezoek de dierentuin of de kinderboerderij. Met PLAYMOBIL Family Fun is er altijd wel iets leuks te doen in jouw wereld!

Ontdek meer

PLAYMOBIL City Life

Ontdek de levendige wereld van Playmobil City Life met onze diverse thematische speelsets. Duik in alledaagse situaties en spannende avonturen, zoals een levendige verkoopstand waar schoolkinderen zich haasten voor heerlijk eten uit de schooltuin. Met gedetailleerde accessoires zoals een vulbare flesautomaat brengt onze Playmobil kiosk set realisme in het spel. De leerzame Verkeerseducatieset introduceert kinderen op een speelse manier in het wegverkeer, terwijl de Meteorologieles speelset klimaat- en milieubescherming tot leven brengt met boeiende taken en praktische containers. Stimuleer de nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen vanaf 4 jaar met deze Playmobil City Life speelsets. Perfect als cadeau of educatief souvenir.

Ontdek meer

PLAYMOBIL City Action

Ervaar spannende actie met Playmobil City Action. Onze Reddingshelikopter zorgt ervoor dat luchtmissies geen uitdaging zijn voor de Tactische Eenheid. Met geïntegreerd licht en geluid, gevoelige vracht die vastzit met een spanband en veelzijdige open zijden, biedt de helikopter een optimale speelervaring. Ontdek spannende functies zoals transformeerbare voertuigen en verwisselbare schermen, plus eindeloze speelmogelijkheden met onze multifunctionele figuren. Ontketen avontuurlijke verhalen voor kinderen vanaf 4 jaar. Verrijk het speelplezier van je kind met Playmobil City Action - de ultieme speelsets voor actievolle verhalen en eindeloze creativiteit.

Ontdek meer


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten