Racemonsters en snelheidsduivels: word jij de nieuwe, digitale Max Verstappen?

Sinds Max Verstappen zijn sporen op het racecircuit heeft achtergelaten, wordt vandaag de dag het racen steeds populairder, ook in de gaming community's. Zo hebben we al kunnen zien dat Max Verstappen voornamelijk oefent in de populaire race simulators van Playseat. Jij kan nu hetzelfde ervaren als onze Max! Maak jouw race ervaring zo compleet en realistisch mogelijk met een complete setup. Zo hebben we racesturen met Force Feedback-technologie, gaspedalen, handremmen en shifters. Hiermee kun je het race-avontuur zo realistisch mogelijk beleven, net alsof je écht op het circuit rijdt. Lights out and away we go!

Welk racestuur heb je nodig?

Ben je een rookie op het racecircuit of ben je al een enorm racemonster? Dit is de eerste vraag die je jezelf kunt stellen. Als je af en toe een race-spelletje speelt, dan is een simpel racestuur meer dan voldoende. Ben jij een professionele circuitrijder of rallyracer, dan verwacht je net iets meer opties om die paar seconden van je beste tijd af te schaven. Bij een racestuur kun je letten op de volgende factoren: wil je een racestuur met Force Feedback-technologie zodat je het schokken van een echte raceauto kunt ervaren, voor welke console moet het racestuur geschikt zijn en wil je een recht of een rond racestuur? Daarnaast kun je ook kijken naar de rotatie van het racestuur: hoe hoger de rotatie van het stuur, hoe realistischer je race-avontuur wordt. Hieronder meer uitleg over de verschillende racesturen.

Bekijk alle racesturen.

De beginnende bestuurder

Begin jij net het racecircuit te verkennen en vind je het leuker spelen met een racestuur dan met een controller? Dan is een eenvoudig racestuur meer dan voldoende. Dit is een complete set met pedalen welke je gemakkelijk aan je bureau of andere oppervlaktes kan bevestigen. Ben je er klaar voor? Dan kan de race beginnen!

Bekijk alle racesturen voor beginners.

De sportieve rijder

Speel jij wel meer dan één race-spelletje en wil je daadwerkelijk voelen wat een coureur in zijn raceauto voelt? Kies dan voor een racestuur met Force Feedback-technologie. Hiermee voelt de bolide waar je in rijdt nog realistischer aan en voel je zelfs het schokken van de auto.

Bekijk alle racesturen voor sportieve rijders.

De échte racefanaat

Als je als een échte F1-coureur wilt rijden, een topcoureur in de autosport wilt zijn of in de top van de rallyracers wilt komen, ga dan voor het meest geavanceerde stuur. Dit zijn vaak losse sturen die je nog op een Wheel Add-On moet monteren. Doordat je de sturen kunt verwisselen ben je klaar voor elke rallyrace of F1-wedstrijd. Zorg dat je tegenstanders niets meer zien dan alleen je achterlichten. Ben jij het nieuwe racetalent?

Bekijk alle racesturen voor échte racefanaten.

Console of pc?

Nu je hebt besloten wat voor soort racestuur je wilt hebben, kun je kijken naar het gaming platform waarop je gaat spelen. Speel je op de PS4, Xbox One of toch liever op de pc? De meeste racesturen zijn vaak bedoeld voor een van de consoles, maar er zijn ook racesturen beschikbaar die je zowel op de PlayStation als Xbox kan aansluiten.

Race-accessoires

Nu je jouw racestuur hebt gekozen is het tijd om het race-avontuur nog completer te maken! Net zoals een echte coureur, wil je natuurlijk ook schakelen, gas geven en remmen. Met de accessoires kun je onder andere zelf bepalen wanneer je schakelt naar de volgende versnelling. Schaaf net die extra paar seconden van je tijd af, zodat je de volgende ronde polepositie hebt! Houd jij van driften en speel je graag rally-games? Met een handrem scheur je door de bochten en zet je de meest monsterlijke drifts neer!

Bekijk alle losse pedalen, handremmen en shifters.

Racing stoelen en cockpits

Ga maar eens lekker zitten in een van deze racing cockpits. Wil je net zo zitten zoals de coureur in zijn bolide zit? Dan is een race cockpit een must have! Hierop monteer je eenvoudig je racestuur, je shifters en je pedalen. Zo kun je precies zitten zoals een F1-coureur in zijn Formule 1-auto zit. Stel je cockpit af naar jouw ideale race positie en ga voor maximale prestaties en snelle rondes.

Bekijk alle racing stoelen en cockpits.

Gamestoelen

Geen ruimte voor een racesimulator-cockpit, maar je wilt wel heerlijk zitten? Kijk dan eens naar een normale gamestoel. Deze zijn ergonomisch gebouwd om urenlang comfortabel te gamen. Omdat je als gamer vaak lang en veel speelt, is het natuurlijk belangrijk dat je in een goede positie zit.

Bekijk alle racesturen voor sportieve rijders.

Stands van Next Level Racing en Wheel Stand Pro

Met de wheelstands van Next Level kun je jouw ideale race-opstelling maken. De wheelstands zijn modulaire oplossingen waarop je alle racesturen, gaspedalen en shifters los kunt monteren. Ook voor monitoren zijn er stands die gemakkelijk aan je wheelstand te koppelen zijn. Door de losse modulaire oplossingen zijn ze eenvoudig te monteren en te demonteren. Zo kun je zelfs voor een kleine gamekamer de ideale raceopstelling maken!

Ontdek alle Next Level Racing stands | Wheel Stand Pro stands | accessoires

Dit wil iedere racefanaat!

Ben jij de diehard racefanaat die non-stop alleen maar racegames speelt? Dan kijk je je ogen uit met het Next Level Racing Motion Platform. Dit product maakt het mogelijk dat je stoel mee beweegt met de bewegingen die jij maakt tijdens het racen, zodat je zelf alles beleeft wat een coureur ervaart. Monteer je Seat Add-On en GTUltimate Simulator Cockpit erop en de race kan gaan beginnen. Met het Next Level Racing Motion Platform ben je dus écht helemaal klaar voor het ultieme race-avontuur.

Bekijk het Motion Platform.

Preferred partner:

Thrustmaster


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten