Skyscraper - EK campagne

Ontdek RØDE: meester in audioperfectie!

Ben je op zoek naar een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en professionele audioproducten? Zoek dan niet verder! RØDE, het toonaangevende merk in de audiowereld, staat garant voor een sonische revolutie die je zal verbazen. Met RØDE haal je het beste uit je audio-opnames. Of je nu muzikant, vlogger, filmmaker of contentcreator bent, de producten tillen je projecten naar een hoger niveau. Laat RØDE je leiden in de wereld van onberispelijk geluid.

Ontdek alles van RØDE

Waarom RØDE?


Microfoons

Van het podium tot de studio, van slaapkamers tot vergaderruimten, op de set of in het veld, RØDE-microfoons zijn de go-to voor het vastleggen van audio van ongelooflijke kwaliteit die creativiteit inspireert.

Ontdek meer

Accessoires

Positioneer je microfoon op elke plaatsing zonder enige moeite. De volledig gedempte interne veren en armafdekking, elimineer ruis voor een volledig stille werking.

Ontdek meer

Audio Interfaces & Mixers

Van complete podcastproductieconsoles tot compacte interfaces voor thuisstudio's en mobiele opnames, RØDE is dé perfecte audio oplossing voor jou.

Ontdek meer

Hoofdtelefoons

De RØDE-hoofdtelefoon serie biedt alles wat nodig is voor het bewaken en vastleggen van helder audio van studiokwaliteit, van het maken van casual content tot professioneel mixen en masteren.

Ontdek meer


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten