TP-Link header
Premium badge

TP-Link - Realiably smart

TP-Link , opgericht in 1996, is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur en accessoires voor elk aspect van het dagelijks leven. Het bedrijf is opeenvolgend erkend als nummer 1 aanbieder van Wifi-apparatuur door analysebureau IDC. TP-Link levert aan meer dan 170 landen en bedient miljarden mensen wereldwijd.

Bekijk alles van TP-Link

Mesh WiFi systeem

Deco S4
AC1200 Mesh Wifi-systeem

Haal de Deco S4 in huis om in iedere hoek van je woning een sterk wifi-signaal te krijgen, tot wel 510 vierkante meter (3-pack). Draadloze verbindingen en de optionele Ethernet-backhaul werken samen om Deco-units te koppelen voor nog snellere netwerksnelheden en een naadloos bereik.

Meer info

Deco P9
AC1200 AV1000 Hybrid Mesh Wifi-systeem

Deco P9 combineert dual-band wifi en powerline om een krachtiger mesh-netwerk te creëren. Powerline-technologie maakt gebruik van de elektriciteitskabels in het huis om sterkere verbindingen tussen Deco-units te creëren. Hierdoor hebben muren en andere obstakels minder invloed op het signaal en zorgt het voor nog snellere netwerksnelheden en een naadloos bereik.

Meer info

Deco M9 Plus
AC2200 Tri-band Mesh Wifi met Smart Hub

Deco M9 plus is de eenvoudigste manier om in iedere hoek van uw woning een sterk wifi-signaal te krijgen; tot wel 600 vierkante meter. Ervaar op alle apparaten snelle en veilige tri-band wifi. Deco M9 Plus dient als hub voor al je smart home-apparaten, dus je heeft geen aparte hub nodig.

Meer info

Deco X60
AX3000 Wi-Fi 6 Mesh Systeem

Het Deco whole home mesh wifi-systeem is uitgerust met wifi 6-technologie voor een aanzienlijk betere dekking, snelheid en totale capaciteit. Stap over op de nieuwste mesh wifi-technologie en geniet van het netwerk van de toekomst dat sneller laadt en waarop meer apparaten aangesloten kunnen worden.

Meer info

Smart Home

Tapo P100
Mini Smart Wifi-stopcontact

Met behulp van de functies schema en timer kun je een wekelijks schema en aftelplannen maken. Alle verbonden apparaten worden automatisch op de ingestelde tijd ingeschakeld. Dit maakt jouw leven niet alleen slimmer en gemakkelijker, maar je bespaart ook nog eens energie.

Meer info

Tapo C200
Home Security Wi-Fi Camera

Videobeelden met hoge definitie
Geavanceerd nachtzicht
Bewegingsdetectie en meldingen
Akoestisch en visueel alarm
Tweeweg audio
Veilige opslag

Meer info

Tapo C100
Home Security Wi-Fi Camera

HD-videobeelden
Geavanceerd nachtzicht
Bewegingsdetectie en meldingen
Akoestisch en visueel alarm
Tweeweg audio
Veilige opslag
Eenvoudige installatie en beheer

Meer info

Kasa KL60
Filament Smart-lamp

Bedien jouw led filament smart-lamp vanaf elke locatie met je smartphone met behulp van de Kasa Smart app (iOS, Android). Zet je lampen aan of uit vanuit kantoor, controleer of je de lampen in de keuken hebt uitgezet of stel in dat de lampen net voordat je thuiskomt aan gaan.

Wifi 6 Router

Archer AX50
AX3000 Dual-band Gigabit Wifi 6 router

Geniet van snellere streams en games zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Uitgerust met een Intel® Home Wi-Fi WAV654-chipset voor een volwaardige Wi-Fi 6 AX3000 router, zodat je het perfect kunt combineren met de nieuwe Intel® Wifi 6 Gig pc's en laptops en meerdere bandbreedte-intensieve taken tegelijkertijd kunt uitvoeren.

Meer info

Archer AX6000
AX6000 Wifi-router

Nieuwe technologieën die beschikken over 802.11ax, zoals 1024-QAM en Long OFDM Symbol, zorgen dat de router snelheden kan halen tot wel 1148 Mbps via de 2.4GHz-band en 4804 Mbps via de 5GHz-band. Met een verbeterde maximale bandbreedte tot 160 MHz kun je zonder lag genieten van razendsnelle verbindingen.

Meer info

Archer AX11000
AX11000 Tri-Band gaming router

De Archer AX11000 is uitgerust met wifi 6 en is de nieuwste krachtpatser die uitzonderlijke wifi-snelheden tot 10756 Mbps levert met een uitgebreid bereik. Deze router is voorzien van het revolutionaire OFDMA om de gemiddelde doorvoercapaciteit tot wel 4 keer te verhogen en latentie te beperken.

Meer info

Wifi versterker

RE505X
AX1500 Wifi Range Extender

De RE505X verbindt draadloos met je router en versterkt het WiFi 6-signaal in je huis zodat je overal waar je maar wilt je favoriete serie kunt bingewatchen. RE505X is meer dan een draadloze range extender. Sluit simpelweg een ethernetkabel aan op de ethernetpoort om de bedrade verbinding om te zetten in een supersnel, draadloos dual-band signaal.

Meer info

RE450
AC1750 Wifi Range Extender

Ben je het beu dat je op sommige plaatsen in huis geen internet hebt? De TP-Link AC1750 Wifi Range Extender verbindt draadloos met jouw router en versterkt het bestaande signaal naar plaatsen die de router niet kan bereiken. Tegelijkertijd vermindert hij storingen voor een betrouwbare WiFi-verbinding in jouw huis of op kantoor.

Meer info

TL-PA4010P KIT
AV600 Passthrough Powerline Starterkit

Met behulp van de geavanceerde HomePlug AV600 maakt de TL-PA4010P KIT van het bestaande stroomnet een netwerk met hoge snelheid zonder dat je hoeft te boren of nieuwe bekabeling moet aanleggen. Bovendien kun je het bedrade en draadloze netwerk uitbreiden op plaatsen met een stopcontact. Door het geïntegreerde stopcontact gaat er geen stopcontact verloren.

Meer info

TL-WPA8631P KIT
AV1300 Gigabit Passthrough Powerline AC WiFi-kit

Ben je het beu dat de verbinding verbroken wordt wanneer je door je huis loopt? Deze kit is voorzien van de nieuwste OneMesh™-technologie en sluit je aan op je bestaande OneMesh™-router om een uniform netwerk op te zetten. Je hoeft niet meer te wisselen tussen wifi-netwerken, zodat je ongestoord kunt genieten van streams en naadloze AC1200-WiFi.

Meer info


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten