OverTrust

Trust International B.V. is opgericht in 1983 en is het one-stop-merk voor digitale lifestyle accessoires. Trust is een wereldwijd opererend bedrijf met een duidelijke missie: het dagelijks leven makkelijker maken met handige oplossingen. Relevant blijven met een focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Gehele assortiment van Trust

MuizenBinnen handbereik

Trust biedt een breed assortiment computermuizen aan voor PC en laptop. Zowel ergonomisch, als draadloos of bedraad. Voor ieder gebruik wat wils.

Alle muizen

ToetsenbordenEindeloos typen

Trust heeft een breed portfolio aan toetsenborden en bureausets voor laptops en PC. Van draadloos tot bedraad ook beschikbaar met stille toetsen. De variatie in het assortiment zorgt ervoor dat er altijd iets tussen zit wat voor jou werkt.

Alle toetsenborden

WebcamsHaarscherp in beeld

Met nieuwe manieren van werken is een upgrade van je (thuis)werkplek geen overbodige luxe. Zowel flexibel als professioneel zijn is steeds belangrijker. Onze webcams zorgen voor een helder beeld en hoge kwaliteit videocalls, of je nu thuiswerkt of vanuit kantoor.

Alle webcams

HeadsetsHoor je me?

Met de headsets van Trust staat niets in de weg voor comfortabel werken en je boodschap duidelijk over te brengen – of je nu thuis werkt of op kantoor.

Alle headsets


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten