Skyscraper - GameForce 2023 aankondiging

Ik zei nog zo: Geen bommetje!

Maak een duik en koel heerlijk af in je eigen zwembad of onder een verfrissende tuindouche.

Zwembaden | Tuindouche

Waterpret!

Speel eindeloos met de Aquaplay waterbanen of start met al je vrienden een watergevecht met de NERF super soakers.

Waterpret begint hier!

Watertafels| Waterpistolen| Waterspeelgoed

Maak je eigen verkoeling

Voor heerlijk, verkoelende tussendoortjes maak je met een ijsmachine het lekkerste sorbet-, yoghurt- of schepijs. Met een elektrische cocktailmixer of een van onze blenders kun je genieten van heerlijk verfrissende smoothies en cocktails.

IJsmachines

Verkoeling voor in je tuin maken?

Ook bloemen en planten hebben verkoeling nodig tijdens deze warme zomerdagen. Regelmatig water geven wordt nog makkelijker met een van onze besproeiingscomputers. Zo kun je het ook niet vergeten.

Besproeiingscomputers| Tuinslangen

Verkoeling om mee te nemen

Houd eten en drinken zelfs onder de warmste omstandigheden koel met een koelbox. Deze neem je makkelijk overal mee naartoe. Dit is ideaal tijdens kamperen, picknicken of om mee te nemen naar het strand. Een koelbox met een 12V-aansluiting is eenvoudig in de auto te gebruiken.

Koelboxen en koelelementen

Alles voor een koele zomer

Ken je dat warme gevoel in je kamer waar je maar niet van afkomt? Of heb jij nog wat verkoeling nodig voor als je het huis uitgaat? Alternate heeft voor jou de perfecte oplossing! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan producten die ervoor zorgen dat jij een koelere en verfrissende zomer ervaart. Ben je op zoek bent naar een efficiënte airconditioner om je kamer comfortabel te houden? Of wil je verkoeling onderweg met onze handige koelboxen? We hebben het allemaal. En vergeet niet de ultieme ontspanning in onze zwembaden voor die verfrissende duik op warme dagen. Bij Alternate weet je zeker dat je kwaliteit en betrouwbaarheid krijgt. Dus waar wacht je nog op? Shop nu bij Alternate en maak van jouw zomer een koele en onvergetelijke ervaring!Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten