Skyscraper (Links) - Tuin-Klussen  voordeel
Skyscraper - Tuin-Klussen  voordeel Actie
wera portal header

Wera - Be a Tool Rebel

Wera werd in 1936 in Wuppertal, Duitsland, opgericht. Inmiddels zijn er meer dan duizend medewerkers en wordt het gereedschap overal ter wereld verkocht.

Medewerkers en liefhebbers van Wera staan bekend als Tool Rebels. Ze zullen nooit genoegen nemen met de geldende normen. Ze zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën en manieren om het gereedschap te verbeteren.

Het doel van Wera is gereedschap te creëren dat het leven van gebruikers een stuk makkelijker, veiliger en plezieriger maakt.


Ben jij ook een Tool Rebel?

Bekijk hier alle producten van Wera

Wera 9700 Tool Rebel werkplaatswagen, 78‑delig gereedschapswagen

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige werkplaatswagen met een uitgebreide set gereedschap, dan is de Wera 9700 Tool Rebel werkplaatswagen de perfecte keuze. Deze 78-delige gereedschapswagen is ontworpen om aan de behoeften van professionele monteurs en doe-het-zelvers te voldoen en biedt een uitstekende combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en veelzijdigheid.

De set bevat 78 hoogwaardige gereedschappen, waaronder schroevendraaiers, tangen, ratels en doppen en nog veel meer. Elk gereedschap is zorgvuldig geselecteerd voor zijn kwaliteit en duurzaamheid, en is ontworpen om een breed scala aan klussen te kunnen.

Bekijk de Wera 9700 Tool Rebel werkplaatswagen

Schroevendraaiers

Wera heeft een uitgebreid assortiment aan schroevendraaiers. Kraftform-schroevendraaiers bestaan uit gladde en harde zones, en hebben ergonomische handvatten. Dit maakt het mogelijk om met een zeer hoge snelheid te werken en voorkomt dat de schroevendraaier wegrolt als je deze neerlegt. Dit maakt het werken met deze schroevendraaiers eenvoudiger en veiliger dan met een ander type schroevendraaier.

Bekijk alle schroevendraaiers

Inbussleutels

Wera maakt hoogwaardige inbussleutels. Deze hebben een ergonomisch vormgegeven greep, waardoor zelfs langdurig gebruik comfortabel is.

Kies je voor een meerkleurige set, dan herken je de maat aan de kleur van de sleutel. Hierdoor heb je sneller de juiste sleutel te pakken.

Inbussleutels met het Hex-Plus-profiel zijn voorzien van grotere contactvlakken op de schroefkop. Beschadiging van de schroef wordt hierdoor gereduceerd, waardoor het risico op doordraaien minimaal is.

Bekijk alle inbussleutels

Gereedschaps- en bitsets

Voor allerlei soorten werkzaamheden heeft Wera complete gereedschapssets van hoge kwaliteit in het assortiment. Sets in een koffer of etui neem je eenvoudig mee en berg je het na gebruik ook weer gemakkelijk op. De bitsets van Wera zijn in 2016 herzien. Naast een opvallend uiterlijk hebben ze een zo laag mogelijk gewicht en zijn ze eenvoudiger te plaatsen en weer te verwijderen. Door het lichtgewicht ontwerp neem je een setje bits eenvoudig mee. Zo heb je de benodigde bitjes direct binnen handbereik.

Bekijk alle bitsets

Steek- en ringsleutels

Wera heeft de steeksleutel opnieuw uitgevonden en uitgebracht onder de naam ‘Joker’. Dit is een steeksleutel die doorgaat waar andere steeksleutels stoppen.

Door de geïntegreerde eindaanslag hoef je de steeksleutel niet constant te herpositioneren of de kracht te verlichten om letsel of schade te voorkomen. De vormgeving van de sleutel zorgt dat deze niet afglijdt, waardoor deze veiliger is.

Vanwege de zeer kleine terughaalhoek (30°) is het makkelijk om in krappe ruimtes te werken en door de praktische houderfunctie ben je nooit meer bouten en moeren kwijt.

Bekijk alle steek- en ringsleutels

Doppen en ratels

Omdat de werkruimte steeds beperkter wordt, is er voor ratels minder plaats. Om je hiermee te helpen, heeft Wera de bestaande ratels verbeterd. Dit heeft geresulteerd in een slanke, maar robuuste ratel: de Zyklop.

Wera heeft verschillende dopsleutels en doppensets in het assortiment. Deze hebben een soepel werkend draaimechanisme dat het makkelijk verwijderen van het gereedschap mogelijk maakt.

Bekijk alle doppen en ratels

Draaimomentgereedschap

Met het draaimomentgereedschap van Wera werk je eenvoudig en nauwkeurig. Het robuuste mechanisme geeft een duidelijk hoor- en voelbaar signaal zodra het ingestelde draaimoment is bereikt. Hierdoor is het gemakkelijk om het gewenste draaimoment in te stellen.

Bekijk alle draaimomentgereedschapAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten