Wiha – Tools that work for you

Wiha werd in 1939 in Wuppertal, Duitsland, opgericht. Het bedrijf produceert met name innovatieve handgereedschappen, waarbij het assortiment uit onder andere schroevendraaiers, tangen en bit- en gereedschapssets bestaat. Het doel van Wiha is het eenvoudiger maken van de dagelijkse werkzaamheden. Voor het professionele segment is er voor verschillende toepassingen een breed assortiment beschikbaar. Zo is er altijd een stuk Wiha-gereedschap dat bij jou en je werkzaamheden past.

Ontdek alles van het merk

Schroevendraaiers

Wiha heeft voor elke schroeftaak het geschikte gereedschap. Je hebt keuze uit elke gewenste punt, want of je nou op zoek bent naar een sleufkop-, Phillips- of kruiskopschroevendraaier of iets anders, Wiha heeft het allemaal.

Door het ergonomisch vormgegeven handvat kan je met elk type schroevendraaier comfortabel, lang en pijnvrij werken.

Bekijk alle schroevendraaiers

Bitsets

De bitsets van Wiha zijn van hoge kwaliteit en kunnen door het handige formaat gemakkelijk worden meegenomen.

Speciaal voor elektrische toepassingen ontwikkelde Wiha de slimBit electric-bitsets. Deze geïsoleerde bits zijn aan een grondige controle onderworpen en maken veilig werken nabij onder spannning staande delen tot 1.000 V AC mogelijk.

Bekijk alle bitsets

Gereedschapsets

Deze gereedschapssets zijn speciaal gemaakt voor monteurs, elektriciens en elektronici. Met een zeer complete gereedschapskoffer heb je altijd het juiste gereedschap tot je beschikking.

Voor mobiel gebruik en werken in een krappe ruimte is een gereedschapsetui handiger. Het gereedschap in de etui is voor de meest gangbare werkzaamheden voldoende. Vanwege het compacte formaat neem je de etui overal eenvoudig mee naartoe.

Bekijk alle gereedschapsets


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten