AOC - Innovatieve monitoren voor iedereen

Vanaf de eerste dag heeft AOC zich gericht op display-technologie. Ze hebben daarbij altijd rekening gehouden met hetzelfde doel: jou een fantastische beleving bezorgen met je producten, ongeacht waar je ze voor gebruikt. Voor veeleisende professionals hebben ze monitoren met een hoge resolutie, hoge kleurnauwkeurigheid en een indrukwekkende reeks van geavanceerde functies.

Voor de echte gamers onder ons hebben zij een selectie van gaming monitoren die het begrip fantastisch een nieuwe betekenis geven. Ze excelleren niet alleen op het gebied van snelheid, maar ook met hun unieke ontwerp en gamer-specifieke functies.

Wat voor display je ook nodig hebt, AOC heeft er één voor jou.

Ontdek alles van AOC

Avontuur wacht, wil je gehoor geven aan de oproep?

scène van de avonturier

AOC Gaming biedt een breed scala aan producten om aan de behoeften van elke gamer te voldoen, ongeacht hun vaardigheden of voorkeuren. Avonturiers willen zich graag in veel verschillende genres wagen. Daarom zoeken ze naar producten die net zo veelzijdig zijn als zij.

Casual gamer

Avonturiers zijn op alles voorbereid en klaar om veel verschillende genres en virtuele werelden te verkennen. Ze testen regelmatig verschillende titels, hebben ontspannende gamesessies met hun vrienden en staan open voor nieuwe trends. Hier angstaanjagende draken verslaan, daar in een veeleisende overval springen, complexe puzzels oplossen in het volgende spel - de avonturier geniet er allemaal van.

Betrouwbare allrounder

Een avonturier heeft een betrouwbare allrounder nodig. Producten die specifiek op een genre zijn afgestemd, zullen hen niet zo aanspreken, ze willen iets dat voor elke game werkt en als een langdurige metgezel dient. Ze zoeken naar geweldige graphics, gebruiksvriendelijke apparatuur en de beste ervaring voor een correcte prijs.

AOC-curved monitoren voor de ultieme game-ervaring

Haal het maximale uit je games en ga volledig op in het spel met een curved monitor met een hoge refreshrate. Een monitor van 144Hz of beter geeft per seconde meer beelden weer waardoor objecten in beweging volledig scherp blijven. Dit zorgt voor een vloeiendere en responsievere gameplay, zodat jij je vijanden altijd duidelijk in je vizier ziet staan.

Bekijk het gaming assortiment

Minder is meer. Minimalistische monitoren
AOC monitoren voor thuis en kantoor

Monitoren voor thuis en kantoor

AOC heeft een breed assortiment aan monitoren voor thuisgebruik of voor kantoor. Wil je aan de slag gaan met video- of fotobewerking of grafisch ontwerp? Ga dan voor een AOC monitor met een QHD of 4K resolutie voor een haarscherp beeld.

Als je niet zoveel uit je monitor wil halen, heeft AOC alsnog een breed scala aan monitoren die een verrijking zijn van je huishouden. Het ontwerp van deze monitoren is zeer elegant en je geniet iedere keer weer van levendige beelden en schitterende kleuren.

Bekijk de monitoren


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten