Assemblage handleiding
Omdat Intel en AMD systemen een beetje verschillen qua montage hebben we twee aparte handleidingen geschreven per CPU soort.

Disclaimer


Wij raden u aan om alleen te assembleren wanneer u dit ook daadwerkelijk beheerst. Door zelf uw systeem te assembleren, bent u zelf verantwoordelijk voor het configureren, assembleren en installeren van het systeem. Wij leveren u slechts de onderdelen en kunnen niet garant staan voor een werkend systeem.

U heeft uiteraard wel garantie op de individuele onderdelen(mits deze niet opzettelijk of door onkunde/kortsluiting beschadigd zijn) maar heeft geen garantie op het complete systeem. Dit houdt in dat bij eventuele problemen u zelf dient uit te zoeken wat het defect veroorzaakt en het onderdeel ter reparatie dient aan te bieden. Mocht u het defect niet zelf kunnen vaststellen dan zijn wij uiteraard bereid u te assisteren, echter brengt dit wel kosten met zich mee.


Houd in ieder geval rekening met het volgende:


  • Wanneer je nog nooit eerder een computer hebt geassembleerd en het toch na het lezen van deze handleiding het wilt proberen: doe dit alleen met een begeleider die reeds ervaring heeft.
  • Leg het moederbord alleen op een non statische ondergrond
  • Gebruik afstandsbusjes op de plekken waar schroefgaten in het moederbord zitten. Zorg dat er geen afstandsbusjes het moederbord raken waar géén schroefgat zit.
  • Forceer onder geen enkele voorwaarde de onderdelen. Als het niet past dan komt dit waarschijnlijk omdat het onderdeel verkeerd is geplaatst. Bij het afbreken of beschadigen van producten door onkunde vervalt het recht op de garantie.
  • Wees voorzichtig met het moederbord en de processor pinnetjes. Wanneer deze verbogen zijn vervalt het recht op garantie.

Kortom: door de onderdelen in uw computer te beschadigen tijdens het assembleren vervalt de garantie (hier valt ook kortsluiting veroorzaken onder). De garantie is namelijk alleen van toepassing op fabrieksdefecten, niet op door een gebruiker aangerichte beschadiging. Wees dus voorzichtig!


Assemblage door ALTERNATE


Overigens kunnen we bij Alternate je nieuwe computer voor € 109,- assembleren. De computer wordt geassembleerd, geconfigureerd en op functionaliteit getest. Als wij de computer assembleren staan wij garant voor een compleet werkend systeem en heb je op zowel de computer als op de individuele onderdelen garantie. Bij eventuele problemen kun je dus ook het complete systeem aan ons aanbieden ter reparatie – wij stellen vast wat het probleem is en verhelpen het.


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)885 - 44 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de