Fijne feestdagen allemaal!

21 december 2016 - Eloisa

Sinterklaas is alweer even het land uit en Kerst staat voor de deur. Als kind herinner ik me dat de maand december er altijd één was om naar uit te kijken. De maand van de donkere dagen, kaarsjes, gezelligheid, maar bovenal de maand van de cadeaus die we kregen met Sinterklaas en Kerst.  

Als kind kon ik daar echt naar uitkijken; de spanning omdat Sinterklaas in het land was, dat je je schoen mocht zetten, een verlanglijstje maakte voor pakjesavond en dan hoopte dat je het cadeau kreeg wat je zo graag wilde hebben. Of dat er op eerste kerstdag ineens allemaal pakjes onder de boom lagen omdat de Kerstman was geweest. Dat waren spannende tijden als kind.

Nu ik wat ouder ben hecht ik er niet meer zoveel waarde aan als vroeger, maar voor je eigen kinderen wil je het toch net zo speciaal maken als hoe het voor jezelf was. Zo heb ik van de week met mijn dochtertje zelf kerstkaarten gemaakt, wat heel leuk was om te doen. We hebben hiervoor het Crayola Marker Airbrush pakket gebruikt. 

Een nieuwe manier van kerstkaarten maken, je moet er wel de tijd voor nemen en de nodige spierballen voor kweken, maar dan heb je ook wel echt iets leuks! Het Airbrushen werkt door middel van luchtdruk: door het pompen wordt de inkt uit de stift verneveld tijdens het sprayen. De bijgevoegde sjablonen dienen als extra inspiratie, maar voor de creatieveling onder ons is het ook heel goed te gebruiken zonder de sjablonen. Een absolute aanrader om als cadeau te geven voor de feestdagen!

Nu de kerstkaarten klaar zijn om te geven, kan ik mezelf verder voorbereiden op de feestdagen die voor de deur staan. Eerste kerstdag wordt doorgebracht met de schoonfamilie, waarmee we ouderwets gaan gourmetten. Tweede kerstdag gaan we met onze vriendengroep inclusief de kinderen barbecueën. Dit beloofd een super leuke dag te worden buiten in de tuin; heaters aan, vuurkorven erbij, heerlijk eten en drinken, maar bovenal gewoon samenzijn met de mensen waar je om geeft. Dat is uiteindelijk waar de feestdagen toch om draaien; saamhorigheid.

Ik ben gezegend deze dagen te kunnen vieren met familie en vrienden, niet iedereen heeft dit geluk. Tegen iedereen wil ik dan ook zeggen; maak er iets moois van, geniet met elkaar, maar bovenal wees blij met wat je hebt. De kleine dingen in het leven kunnen zoveel betekenen, zolang je er maar even bij stil staat. Ik wens iedereen hele fijne dagen en dat jullie Kerst net zo leuk mag worden als die van mij.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de