Ouderwets plezier

07 juni 2017 - Eloisa

Ik hoor het heel veel mensen zeggen; vroeger… vroeger was alles beter. Vroeger hadden we namelijk geen mobieltjes, computers, tablets of diverse game apparatuur om mee te spelen. Toen waren we met zijn allen nog heel sociaal en speelden we veel buiten.

Ik kan van mezelf nog heel goed herinneren dat ik altijd met veel plezier buiten aan het spelen was, ik vond het helemaal niet leuk als ik naar binnen moest. We deden vaak spelletjes als busje trap, takkenroof, verstoppertje, tikkertje of gewoon ouderwets een potje stoepranden. Mensen van mijn generatie weten wel waar ik het over heb. Tegenwoordig zijn we allemaal modern, spelen kinderen het liefst helemaal niet buiten. Iedereen heeft wel een mobiel, pc, of tablet. Ook mijn eigen kinderen zitten regelmatig op de iPad of een mobiel, dat is nou eenmaal niet tegen te houden. Maar ik vind het toch ook wel belangrijk dat ze leren om met het mooie weer lekker naar buiten te gaan. Mijn kinderen vinden het gelukkig heerlijk om buiten te spelen en willen ook binnen graag meer doen dan digitale games. 

Mijn zoontje heeft laatst de groene rups van BanBao gekregen. Harstikke leuk en educatief. Zo leert hij op een leuke manier de verschillende soorten fruit. Spelenderwijs verzint en bouwt hij zijn eigen rups en ontwikkelt hij daarbij zijn tel- en rekenvaardigheid. Je kunt er bijvoorbeeld ook een tunnel, een toren, een brug of een fruitboom van maken. Er is zoveel leuk speelgoed van het merk BanBao, mijn dochtertje heeft de Trendy City – bloemenwinkel ervan. Daar kan ze uren zoet mee zijn, spelen met haar eigen bloemenwinkel en bloemen verkopen. Ik heb al aardig wat bosjes bloemen bij haar moeten kopen. Het leuke van BanBao is, dat er voor elke leeftijd wel wat te kopen is. En als het dan een dag wat slechter weer is vindt mama het helemaal niet erg om mee te spelen, want zeg nou zelf het liefst blijven we toch allemaal een beetje kind.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de