Mijn configuratie
Mijn configuratie
Opties
Help
Selecteer ten minste de volgende componenten om benchmarks te zien:
ProcessorWerkgeheugenGrafische kaart
Toon losse prijzen voor
Geassembleerd systeem bestellen
Systeem incl. assemblage (+€ 249,00)€ 249,00
Totaalprijs van de losse onderdelen

ALTERNATE PC-Builder - jouw pc op maat
Je eigen droom-pc samenstellen? Dat kan eenvoudig met de ALTERNATE PC-Builder. Duik in het ruime aanbod aan behuizingen, grafische kaarten, CPU’s en moederborden, en selecteer de componenten die het beste bij jouw wensen passen. Voeg de juiste voeding en CPU-koeler toe en kies voor snel RAM-geheugen, een harde schijf met veel opslagcapaciteit en een snelle SSD. Zo stel je in een handomdraai jouw perfecte configuratie samen. Bij het samenstellen wordt automatisch rekening gehouden met de compatibiliteit van de componenten, zodat je zelfs zonder kennis toch een goed werkende computer kan configureren.

Professionele assemblage door ALTERNATE
De configuratie die je via de PC-Builder samenstelt, wordt gecontroleerd en geassembleerd door een team professionals met jaren ervaring. Na het assembleren wordt het systeem uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat de pc goed werkt. Wanneer je een besturingssysteem hebt geselecteerd, wordt dit samen met de recentste drivers geïnstalleerd. Daarnaast biedt ALTERNATE twee jaar garantie op de door ALTERNATE geassembleerde pc.

Build it yourself
Bouw je je pc liever zelf? Dat kan ook! Dan worden de losse onderdelen bij jou bezorgd en kan je zelf je computer assembleren. De PC-Builder zal ervoor zorgen dat de componenten die je selecteert ook compatibel zijn met elkaar. Zo weet je zeker dat je met een gerust hart de pc in elkaar kan steken. Heb je toch een beetje hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten