Maak je huis slim met Bosch Smart Home!

Bosch Smart Home maakt het leven comfortabeler, veiliger en duurzamer. De Smart Home-apparaten denken zelf na en ontlasten je van alledaagse routineklusjes. Dankzij de vooraf ingestelde diensten en afzonderlijk aan te passen scenario's en automatiseringen kan je op elk gewenst moment het huis op orde brengen, ook als je niet thuis bent. Denk aan de verwarming, rolluiken, camera's en tal van andere apparaten.

Alle apparaten worden in één netwerk ondergebracht met de Smart Home controller. Ze werken in tandem met elkaar en kunnen naar wens worden gecombineerd: als alarmsysteem, om energie te besparen of voor een gezond kamerklimaat. Jouw Bosch Smart Home beschermt niet alleen zichzelf, maar ook jouw dierbaren: de intelligente aanwezigheidssimulatie schrikt ongewenste gasten af, terwijl het effectieve alarmsysteem je op betrouwbare wijze waarschuwt bij inbraak, brandgevaar of lekkage. De bewegingsmelders en de automatische verlichting maken bovendien het dagelijks leven aangenamer, verminderen het risico op ongevallen en zorgen zo voor meer vrijheid en comfort. Je kan jouw huis ook altijd in de gaten houden via de app en de slimme camera's, die zowel binnen als buiten een oogje in het zeil houden.
Daarnaast kan je via de livestream rechtstreeks met jouw dierbaren praten, of ze nu in de woonkamer zitten of voor de deur staan. Het geeft een veilig gevoel: thuis zit alles goed.

Daarnaast zorgt jouw Bosch Smart Home voor een optimaal kamerklimaat en een behaaglijke, perfecte sfeer in huis. De verwarming wordt zo energiezuinig mogelijk ingesteld op jouw gewenste temperatuur en automatisch lager gezet wanneer je wat frisse lucht in huis haalt.
Zo verbruik je minder en bespaar je op de energierekening. Je krijgt ook doorlopend inzicht in de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid, waardoor je bewust kunt handelen. Bovendien regelt jouw Bosch Smart Home niet alleen de zonwering met behulp van rolluiken, jaloezieën en markiezen, maar zorgt het ook voor de sfeerverlichting.

De bediening van jouw Smart Home is kinderspel en geschikt voor jong en oud. Gebruik de app, praat met de spraakassistent, stel tijdprogramma's in, maak alles compleet geautomatiseerd, of gebruik de schakelaars handmatig. Op deze manier creëert het Bosch Smart Home-systeem een veilige en ontspannen woonomgeving, zodat je meer tijd overhoudt voor de belangrijke dingen in het leven.

Alles van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Controller -
Het hart van het systeem dat alles met elkaar verbindt

Transformeer je huis in een intelligent en geavanceerd thuisparadijs met de Bosch Smart Home Controller. De Smart Home Controller van Bosch fungeert als het centrale brein van je slimme huis. Het apparaat biedt je de mogelijkheid om al je Bosch Smart Home-apparaten te beheren en te controleren. Dit kan eenvoudig worden gedaan via spraakbediening of de app. Die kan je downloaden op je smartphone of tablet. Het enige wat je verder nodig hebt, is een internetverbinding. Zo heb je overal toegang tot de controle over je huis.

Bekijk de Bosch Smart Home-controller

Comfort

Beveiliging

Verwarmen

Partners

Comfort

Comfortabel in jouw eigen huis met Bosch Smart Home, gebruik jouw producten vanop je gsm

Wanneer je al te laat bent voor een afspraak, is het laatste waar je zin in hebt een hele trektocht door je huis om alle energievreters uit te schakelen. Een enkele druk op de knop of een simpel spraakcommando en jouw Smart Home neemt de routinetaken over terwijl jij ontspannen aan je dag begint.

Beveiliging

Hou altijd een oogje in het zeil met Bosch Smart Home rookmelders, camera's, melders en sirenes

Vanaf nu zorgt je Smart Home voor de veiligheid thuis. Intelligent gekoppelde veiligheidsproducten kunnen bedreigingen in je huis herkennen voor ze gevaren kunnen worden. Zo registreren ze rook en lekkend water, schrikken ze onwelkome gasten af en zorgen ze dat al je dierbaren zich veilig, onafhankelijk en goed verzorgd voelen.

Alles voor veiligheid

Verwarmen

Zorg voor efficiënte verwarming met Bosch Smart Home

In jouw Smart Home zorgen gekoppelde producten voor efficiënte verwarming. Leg tijdprogramma’s vast en verwarm je kamers enkel wanneer het nodig is. Door je dagelijkse routine te automatiseren bespaar je energie en ga je milieuvriendelijker om met de verwarming.

Alles voor de verwarming

Partners

Samen nog efficiënter! Het Bosch Smart Home System profiteert van vele compatibele partners:

  • Spraakbesturing via Siri, Amazon Alexa & Google Assistant
  • Apple HomeKit & Home Connect Plus
  • Bediening in de auto via MBUX Mercedes, Apple CarPlay, Amazon Alexa Car Integration & Android Auto
  • Slimme kleurenverlichting van Philips Hue & LEDVANCE Smart+

Bosch Smart Home compatibele partners
Bosch Smart Home compatibele partners
Bosch Smart Home compatibele partners


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten