Informatie rondom AMD RX6000 serie

Bedankt voor je interesse in de nieuwe AMD RX6000-serie! Je kunt deze grafische kaarten bestellen vanaf woensdag 18 november, 15:00 uur. Via deze pagina houden wij je graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.

Helaas hebben wij tijdens de launch nog geen beschikbare voorraad. In de komende week verwachten wij een zeer gering aantal grafische kaarten te ontvangen van de types welke wij online aanbieden.

Op 25 november 2020 om 15:00 worden alle AIB RX 6800 series kaarten gereleased. AIB (Add In Board) kaarten zijn videokaarten op basis van het eigen design van de verschillende fabrikanten.

Helaas is er geen enkele fabrikant die vooraf de prijzen en leveringsinformatie met ons heeft gedeeld. Om deze reden zullen wij geen AIB videokaarten aanbieden tijdens de release. Zodra wij de benodigde informatie hebben ontvangen van de betreffende fabrikanten, zullen wij de videokaarten natuurlijk wel gaan aanbieden.


Door de grote vraag maar de beperkte voorraad, ook bij onze leveranciers, blijft het onbekend wanneer een nieuwe levering zal plaatsvinden en welke aantallen wij dan binnen zullen krijgen. Uiteraard hebben wij hierover dagelijks contact met onze leveranciers en zullen wij een update publiceren zodra er meer informatie bekend is.
Door de grote hoeveelheid bestellingen die wij hebben ontvangen en de beperkte beschikbaarheid vanuit AMD, kunnen wij je helaas niet van concrete informatie voorzien. Alle nieuwe bestellingen worden achteraan de wachtrij toegevoegd en alle orders worden op volgorde van bestellen uitgeleverd.
Helaas kun je niets anders doen dan de bestelling opnieuw plaatsen, daarmee sluit je weer achteraan in de wachtrij.
Door de grote hoeveelheid bestellingen die wij hebben ontvangen en de beperkte beschikbaarheid vanuit AMD, kunnen wij je helaas niet van concrete informatie voorzien. Alle nieuwe bestellingen worden achteraan de wachtrij toegevoegd en alle orders worden op volgorde van bestellen uitgeleverd.
Omdat wij geen indicatie hebben over de leverdatum of de aantallen die we per product zullen ontvangen, raden we je aan om je huidige bestelling geduldig af te wachten. Wanneer je de grafische kaart in je bestelling wijzigt, sluit je weer achteraan in de wachtrij.
Omdat de voorraad van de nieuwe RX6000 grafische kaarten in de periode rond de lancering heel beperkt is, geldt momenteel voor zowel bedrijven als particuliere klanten een limiet van maximaal één RX6000 grafische kaart per klant.
Een product met de status 'pre-order' kan worden besteld via onze website, maar heeft (nog) geen concrete levertermijn. Bestellingen met producten met de status 'pre-order', worden op volgorde van bestellen en betalen verwerkt. Je reserveert hiermee een positie in de wachtrij. Zodra wij van onze leveranciers voorraad ontvangen die voor jou is gereserveerd, wordt je bestelling door ons verwerkt en verzonden. Je hoeft hiervoor zelf niets meer te doen.
Om de wachttijd te beperken, worden in de PC-Builder enkel producten getoond die binnen een redelijke termijn kunnen worden geleverd. Wegens de onbekende levertermijn van de RX6000-kaarten, worden deze in de PC-Builder dus niet getoond tot er voorraad beschikbaar is. Mocht je in tussentijd toch reeds een pc willen configureren met een RX6000 grafische kaart, kan je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.
Door middel van onderstaande tool kun je je positie in de wachtrij achterhalen. Deze positie geeft echter geen enkele indicatie van de wachttijd, daar wij niet weten wanneer er nieuwe voorraad binnenkomt en in welke hoeveelheid.


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten.