Corsair iCue

Bekijk de video

iCUE voor gamen

Game op jouw voorwaarden

iCUE voor builds

Haal het maximale uit je systeem

iCUE voor geavanceerde controle

Neem de volledige controle over je systeem

Thunderstorm by Alternate iCUE Edition gaming PC’s

Intelligente controle over je RGB verlichting met iCUE compatible producten

iCUE Edition-systemen

In samenwerking met Corsair heeft Alternate de speciale Thunderstorm iCUE Edition-gaming-pc’s ontwikkeld. Met deze systemen ben je verzekerd van een optimale samenwerking tussen de verschillende componenten met RGB-verlichting.
Met de iCUE-software beheer je zowel accessoires als componenten in dezelfde interface. Zo creëer je eenvoudig RGB-lichteffecten die gesynchroniseerd worden op al je compatible gaming gear. Met deze unieke software heb je ook controle over ventilatorsnelheden en temperatuurbewaking. Hierdoor presteert het systeem optimaal, zelfs tijdens de meest intensieve gamesessies.

Bekijk alle modellen

ICUE voor gamen

Meeslepende gameplay

Verander je hele setup en de game die je speelt door middel van de iCUE-game-integraties. De RGB verlichting reageert dynamisch op in-game events, waardoor je de actie ook rondom je beeldscherm ervaart.

Dynamische verlichting

Verander de RGB-verlichting met een brede selectie van briljante vooraf ingestelde verlichtingsprofielen zoals Rainbow Wave of Visor, of verander zelfs je kamer in een weerspiegeling van het slagveld met iCUE-gestuurde omgevingsverlichting.

game-winnende macro’s

Geef jezelf een concurrentievoordeel in de strijd met volledig aanpasbare macro's met meerdere opdrachten en key remapping op iCUE-compatibele randapparatuur.

Slimme instellingen

Schakel over van een MMO naar een FPS zonder ook maar iets te missen: start automatisch aangepaste profielen met je opgeslagen macro's en verlichtingsinstellingen wanneer je een specifiek spel start.

ICUE voor systemen

Gesynchroniseerde verlichting

Creëer geavanceerde RGB-lichteffecten gesynchroniseerd op al je compatibele apparaten om het unieke uiterlijk van je build perfect te accentueren. Je hebt het commando over het volledige kleurenspectrum.

Maximaliseer prestaties

iCUE helpt je pc optimaal te presteren, zodat je de ventilator-snelheden rechtstreeks kunt aanpassen en geautomatiseerde ventilatorcurves kunt instellen die de systeemprestaties optimaliseren, perfect voor overklokken.

Systeembewaking

Houd de interne details van je pc in de gaten, van de temperaturen van de componenten tot de belasting van je CPU.

ICUE voor geavanceerde controle

Aangepaste verlichting

oogverblindende lichtshows op al je compatibele CORSAIR-apparaten, tot in het kleinste detail, met ingewikkelde meerlaagse verlichtingspatronen en effecten.

Afstellen instellingen

Stem alle compatibele randapparatuur af op je behoeften, van aangepaste complexe toetsenbordmacro's en nauwkeurige muisgevoeligheidsaanpassingen, tot het aanpassen van de equalizerinstellingen op je headset voor de ideale luisterervaring.

Precisie koeling

Verlaag ventilator- en pompsnelheden om het geluid te minimaliseren of verhoog ze om de prestaties te optimaliseren.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten