Betalen

Je kunt bij ons betalen met iDeal, Riverty (is het nieuwe AfterPay), creditcard, PayPal, een bankoverschrijving of met een ALTERNATE-cadeaubon.

Wanneer je hebt gekozen voor bankoverschrijving, kun je onderstaande bankgegevens gebruiken:
NL03 INGB 0658 5298 62 ALTERNATE Nederland CV
BIC: INGBNL2A

Vergeet niet om je klantnummer, ordernummer of internetbestelcode als betaalreferentie te gebruiken. Houd er rekening mee dat een bankoverschrijving in de regel ongeveer twee tot drie werkdagen kan duren.

Dat kan, in dit geval kies je voor Riverty (is het nieuwe AfterPay).

Dat is helaas niet mogelijk.

  • Laat je de producten in het buitenland leveren? Dan kan je enkel kiezen voor bankoverschrijving.
  • Hebben de gekozen producten een langere of onbekende levertermijn? Dan kun je alleen met de geselecteerde betaalwijzen betalen.

Je kunt alle artikelen in onze webshop bestellen, met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd. De verzending van jouw bestelling volgt zodra alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Er zijn geen bijkomende kosten.

Je kunt alle artikelen in onze webshop bestellen, met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd. Heb je geen account en reken je af als gast? Dan kun je de betaalwijze Riverty helaas niet gebruiken.

Riverty voert voor ALTERNATE het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty en je de betaling aan hen verricht. Met de Riverty-app kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone.

In de online omgeving ‘Mijn Riverty’ kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaarstaat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen, voert Riverty een gegevenscontrole uit.

Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden? Lees hier waarom het niet altijd lukt om met Riverty te betalen. Je kunt voor vragen omtrent de betaling contact opnemen met de klantenservice van Riverty.

Transactiekosten bij bedragen van:

Van
Tot
Transactiekosten
€ 0,-
€ 250,-
€ 0,-
€ 250,-
€ 600,-
€ 4,95
€ 600,-
€ 1000,-
€ 8,95
€ 1000,-
€ 1500
€ 14,95
€ 2000,-
€ 2500,-
€ 29,95
€ 2500,-
€ 3000,-
€ 39,95
€ 3000,-
€ 3500,-
€ 44,95
€ 3500,-
€ 4000,-
€ 49,95
€ 4000,-
€ 4500,-
€ 59,95
€ 4500,-
-
€ 69,95

Riverty betalingen kunnen worden tegengehouden voor een veiligheidscontrole. Voor bestellingen na 17:30 uur kan daarom een langere levertijd gelden.

Je kunt met creditcards van VISA, Eurocard MasterCard en American Express (AMEX) alle artikelen in onze webshop bestellen die binnen 48 uur leverbaar zijn. Na een succesvolle transactie ontvang je van ons een bevestigingsmail.

  • Betaling per creditcard is mogelijk tot een bedrag van € 5000,-.
  • Levering in het buitenland of het opgeven van een buitenlands facturatieadres is niet mogelijk.
  • Met uitzondering van zakelijke bestellingen worden uit veiligheidsoverwegingen bestellingen met een afwijkend afleveradres of een afwijkende ontvanger gecontroleerd en eventueel geannuleerd. In het laatste geval word je hiervan op de hoogte gesteld.

Creditcardbetalingen kunnen worden tegengehouden voor een veiligheidscontrole. Voor bestellingen na 17:30 uur kan daarom een langere levertijd gelden.

Je kunt artikelen in onze webshop bestellen met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd.

  • Betaling per PayPal is mogelijk tot een bedrag van € 2500,-.
  • Er worden uitsluitend betalingen in ’euro’s (€) geaccepteerd.
  • Voor het gebruik van deze betaalwijze vragen wij een bijdrage van € 1,95.

PayPal-betalingen kunnen worden tegengehouden voor een veiligheidscontrole. Voor bestellingen na 17:30 uur kan daarom een langere levertijd gelden.

Je kunt alle artikelen in onze webshop bestellen, met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd.

Wanneer je hebt gekozen voor bankoverschrijving, kun je onderstaande bankgegevens gebruiken:
NL03 INGB 0658 5298 62 ALTERNATE Nederland CV
BIC: INGBNL2A

Vergeet niet om je klantnummer, ordernummer of internetbestelcode als betaalreferentie te gebruiken. Houd er rekening mee dat een bankoverschrijving in de regel ongeveer twee tot drie werkdagen kan duren.

Je kunt alle artikelen in onze webshop bestellen, met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd. De instructies en voorwaarden kun je hier terugvinden.

Je kunt de cadeauboncode tijdens het bestelproces invullen. Het totaalbedrag van de cadeaubon wordt verrekend met het totaalbedrag van de bestelling, inclusief eventuele verzendkosten.

Dat kan, maar betaling per cadeaubon is mogelijk tot een bedrag van € 2000,-.

Als het totaalbedrag hoger uitkomt dan de cadeaubon, kun je het restantbedrag met iDEAL, creditcard, PayPal of Riverty (is het nieuwe AfterPay) betalen.

Dan blijft er een restwaarde bestaan en kun je de cadeaubon de volgende keer weer gebruiken.

Cadeaubonnen zijn geldig tot twee jaar na uitgifte.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Nee, wij nemen geen cadeaubonnen aan van externe partijen.

Nee, cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Misschien is deze in je spambox terechtgekomen. Zo niet, controleer of het aankoopbedrag is afgeschreven. Stuur ons een betaalbewijs per e-mail waarbij het transactienummer zichtbaar is. Onze klantenservicemedewerkers zullen zo snel mogelijk uitzoeken wat er precies aan de hand is.

Stuur ons een betaalbewijs per e-mail waarbij het transactienummer zichtbaar is. Wij zullen het te veel betaalde bedrag zo snel mogelijk terugstorten op de rekening waarmee je hebt betaald.

Heb je de betaling aan Riverty voldaan, neem dan contact op met de klantenservice van Riverty. Heb je de betaling aan ALTERNATE voldaan? Stuur ons dan een betaalbewijs per e-mail waarbij het transactienummer zichtbaar is. Wij zullen het aankoopbedrag dan zo snel mogelijk terugstorten, zodat je dit met Riverty kunt verrekenen.

Wegens fraudegevoeligheid worden betalingen met creditcard en PayPal extra gecontroleerd. Wanneer een betaling wordt afgewezen, kunnen wij de reden helaas niet delen. Wens je de bestelling alsnog te ontvangen, plaats deze dan opnieuw met een andere betaalwijze.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten