Behuizingen

De pc-behuizingen van Cooler Master zorgen voor een uitstekende airflow door de gehele case, zodat je pc niet oververhit kan raken. Dankzij het ingenieuze design zien de behuizingen er fantastisch uit. Je hebt meer dan voldoende ruimte voor al je pc-componenten en het netjes wegwerken van de kabels. Wil je toch liever een minder opvallende pc-behuizing? Dan zijn er ook compactere behuizingen beschikbaar.

Ontdek alle behuizingen

Koelers

Goed gekoelde pc-componenten zijn cruciaal voor de duurzaamheid van je pc. Hoe beter de componenten gekoeld zijn, hoe langer je pc zal meegaan. De CPU-koelers van Cooler Master staan bekend om hun uitstekende koelingsprestaties. Kies voor een MasterAir- of een Hyper-CPU-koeler om eenvoudig een betrouwbare luchtkoeler te installeren, of upgrade je set-up met een MasterLiquid AiO (all-in-one)-waterkoeling om ongekend lage temperaturen te bereiken.

Ontdek alle koelers

Casefans

Cooler Master is constant bezig met het verbeteren van zijn casefans. Daardoor blijven die uniek en komt het bedrijf steeds met betere manieren om je pc goed gekoeld te houden, zelfs tijdens de meest intense gamesessies. Dankzij de verbeterde fanframes zijn de fans stiller, is er een vermindering van turbulente stroming en bieden ze een optimale luchtstroming. De Cooler Master-casefans zijn ook verkrijgbaar met RGB voor de meest indrukwekkende lichteffecten.

Ontdek alle case fans

Voedingen

Cooler Master heeft een breed assortiment aan pc-voedingen waardoor er voor iedereen wel een geschikte pc-voeding is. De Hyper White-series pc-voedingen zijn een zeer betrouwbare keuze voor beginnende pc-bouwers, terwijl de hoogwaardige Cooler Master XG-serie voedingen perfect zijn voor gamingbuilds. Deze voedingen zijn uitgerust met RGB voor een universele RGB-gamingset-up, zijn volledig modulair en bieden een fantastische energie-efficiency.

Ontdek alle voedingen


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten