Alternate

Ga verlicht de donkere dagen in

De donkere dagen zijn weer aangebroken. Het regent en het is koud en donker. In deze donkere dagen voor kerst slaan inbrekers graag hun slag. Wees goed voorbereid en kies voor slimme oplossingen. Zet vanaf een afstand je slimme verlichting aan en zorg voor goede beveiliging met een slim alarm. Wil je meer weten? Hieronder lees je meer over slimme producten.

brennenstuhl

Philips Hue

Maak de donkere dagen iets minder donker met Philips Hue. De slimme verlichting kun je helemaal aan jouw persoonlijke behoeften aanpassen. De lichtgevende mogelijkheden zijn eindeloos. Met Philips Hue heb je altijd de perfecte verlichting in elke kamer, die eenvoudig kan worden ingesteld met de Hue-app. Het assortiment van Hue bestaat onder andere uit slimme lampen, sensoren, dimmers, lichtstrips en armaturen.

Bekijk hier het gehele assortiment

brennenstuhl

KlikAanKlikUit

Met de producten van KlikAanKlikUit heb je eenvoudig draadloos comfort in huis. Met de draadloze schakelaarsset van KlikAanKlikUit hoef je niet langer van de bank te komen om je lampen te bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere lampen tegelijkertijd in- of uitschakelen. En met één druk op de knop van de sleutelhanger schakel je de tuinverlichting in of open je de garagedeur wanneer je 's avonds laat thuiskomt. Praktisch en comfortabel!

Bekijk hier het gehele assortiment

ledlender

Ledlenser

Kom je ineens in het donker te staan, dan is het handig om een goede zak- of ledlamp te hebben. Met de (zak)lampen van Ledlenser ben je verzekerd van een helder lichtpunt in een donkere tijd.

Bekijk hier het gehele assortiment

brennenstuhl

Brennenstuhl

Brennenstuhl maakt producten die geschikt zijn voor in en rond het huis, in de werkplaats of op de bouwplaats. Tijdens de donkere dagen is het natuurlijk belangrijk dat ook de bouwplaats goed verlicht is. Met onderstaande producten heb je altijd voldoende licht, waar je het ook nodig hebt.

Bekijk hier het gehele assortiment

brennenstuhl

Foscam

Foscam is een van de grootste fabrikanten van IP-camera’s. IP-camera’s zijn camera’s die je kan verbinden met internet via wifi of met een netwerkkabel. Je hebt de keuze tussen binnen- en buitencamera’s. De buitencamera’s kunnen buiten worden opgehangen en zijn waterbestendig. Krijg via de app een bericht zodra er beweging is gedetecteerd. De binnencamera’s zijn alleen geschikt voor binnengebruik. Handig als je af en toe wil kijken hoe het met je huisdier gaat.

Bekijk hier het gehele assortiment

brennenstuhl

Arlo

Arlo maakt slimme, veilige en betaalbare IP-camera’s. Het doel van Arlo? Veiligheid simpel maken. Het installeren van de draadloze camera’s van Arlo gaat snel. De app is eenvoudig te gebruiken: met een paar klikken kan je inchecken via je smartphone, tablet of computer. De draadloze camera’s zijn makkelijk te verplaatsen, waardoor je de Arlo babyfoon ’s nachts bij het bed en overdag ergens anders in huis kunt neerzetten. Wel zo praktisch.

Bekijk hier het gehele assortiment

brennenstuhl

Fibaro

Van slimme verlichting tot het beveiligen van je huis: er zijn enorm veel mogelijkheden met de producten van Fibaro. Via het Home Center van Fibaro kan je zelf instellen hoe je wil dat je slimme producten samenwerken. Zo kan je de bewegingssensor van Fibaro combineren met andere slimme producten om de meest complexe opeenvolging te laten uitvoeren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier het gehele assortiment

brennenstuhl

Nanoleaf

Maak van een woonkamer, slaapkamer of keuken een sfeervolle kamer met de wandverlichting van Nanoleaf. Kies zelf hoe je de wandtegels ophangt en stel veel verschillende kleuren in. Je kan de verlichting met de Nanoleaf app in diverse patronen instellen. De Smarter Kit is makkelijk uit te breiden met extra panelen.

Bekijk hier het gehele assortiment

brennenstuhl

Smartwares

Smartwares is een expert op het gebied van beveiliging en verlichting. Je huis is veiliger, toegankelijk en comfortabel met de producten van Smartwares. Met de alarmbeveiligingsset van Smartwares krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt. Zo verlaat je altijd met een goed gevoel je huis. En met de slimme verlichting van Smartwares breng je sfeer in je eigen huis.

Bekijk hier het gehele assortiment

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de