Skyscraper (Links) - Tuin-Klussen  voordeel
Skyscraper - Tuin-Klussen  voordeel Actie

Fiskars maakt het alledaagse bijzonder

Fiskars werd in 1649 opgericht door de Nederlandse koopman Peter Thorwöste en staat bekend als een van de oudste ondernemingen in Finland. Al jarenlang levert Fiskars wereldwijd hoogwaardige en duurzame tuingereedschappen. Het doel is het geluk van mensen verbeteren in en rondom het huis. Fiskars ontwerpt zijn gereedschappen met superieur vakmanschap waardoor deze producten vele jaren meegaan.

Ontdek alles van Fiskars

Handgereedschap

Fiskars heeft vrijwel alle benodigde handgereedschappen voor elke tuinklus. Of je nou alle herfstblaadjes in de tuin wilt opruimen, een grote tuinrenovatie moet aanpakken of je oprit sneeuwvrij gaat maken, Fiskars helpt je hier feilloos mee.

Ontdek alle bezems | bijlen en wiggen | harken | messen | onkruidstekers | QuikFit accessoires | scharen | tuinafvalzakken | wintergereedschap

Bijlen

De wereld beroemde bijlen van Fiskars zijn onder de vaklieden bekend als bijlen van de hoogste klasse. De vlijmscherpe dubbel geharde stalen bladen van deze bijlen zijn ontworpen om de houtblokken in één klap te splijten. De bijlkop is gemaakt van hoogwaardig staal met een antifrictiecoating om zo moeiteloos door de dikste houtoppervlaktes te hakken.

Ontdek alle bijlen en wiggen

QuikFit-systeem

Dankzij het Quickfit-kliksysteem van Fiskars bevestig je heel eenvoudig een breed assortiment aan verwisselbare koppen en handgrepen. Het Fiskars Quickfit-kliksysteem bespaart je enorm veel ruimte en is ideaal voor verschillende tuinklussen. Verwissel eenvoudig in een paar klikken van een bezem naar een hark en nog veel meer.

Ontdek alle QuikFit accessoires

Bezems

Je pad of tuin schoonvegen wordt kinderspel met de bezems van Fiskars. Deze lichte bezems hebben een comfortabele handgrip met een goed doordachte borstelkop om bij de kleinste hoekjes en gaten te kunnen komen. Iedereen kan een schone voordeur, stoep, oprit of schoon vlonderterras waarderen. Dus ga aan de slag!

Ontdek alle bezems

Wintergereedschap

Door Fiskars’ enorme collectie aan sneeuwgereedschappen wordt je auto of huis sneeuw- en ijsvrij maken een makkelijkere taak. Denk hierbij aan sneeuwscheppen, ijskrabbers, sneeuwsledes en sneeuwschuivers. De sneeuwgereedschappen zijn ontworpen met als doel gebruiksvriendelijk, lichtgewicht en duurzaam te zijn.

Ontdek alle wintergereedschap

Snoeien

Het snoeigereedschap van Fiskars is zelfs de meest hardnekkige takken de baas. Voor elke snoeisituatie is een oplossing bedacht. Met de Fiskars SmartFit-lijn verleng je eenvoudig het handvat van je takkenschaar om overal bij te komen. Vervolgens is de Fiskars Quantum-lijn uitgebracht in een prachtig Scandinavisch design. Tot slot is er de PowerGear X-lijn. Deze producten zijn simpelweg veelzijdig en gemaakt voor optimale knipkracht, duurzaamheid en comfort.

Ontdek alle heggenscharen | snoeischaren | snoeizagen | takkenscharen

Heggenscharen

Heb je een heg? Dan is een heggenschaar ongetwijfeld een noodzakelijk gereedschap om hem gezond te laten blijven en goed te onderhouden. Met deze heggenscharen kun je een gelijkmatige knipkracht uitvoeren voor optimale nauwkeurigheid. Behoud de vorm van je heg met een van de heggenscharen van Fiskars, zodat hij niet torenhoog wordt.

Ontdek alle heggenscharen

Snoeischaren

Regelmatig gebruikmaken van een snoeischaar is noodzakelijk om je bloemen, fruitbomen en struiken gezond te houden. Als je dit doet, dan zul je de groei van je planten bevorderen. Door het innovatieve ontwerp zijn de snoeischaren gemaakt om eenvoudig door de taaiste takken en stengels heen te knippen. Zijn de takken te dik voor een snoeischaar? Geen probleem, want dan komt een Fiskars-snoeizaag perfect van pas. Met minimale inspanning zaag je soepel de dikste takken weg.

Ontdek alle snoeischaren

Takkenscharen

Takken komen in allerlei soorten en maten, maar dat geldt ook voor scharen. Voor grote takken waar een snoeischaar tekortkomt en een snoeizaag niet nauwkeurig genoeg is, daar is een takkenschaar wel ideaal voor. Met een takkenschaar kun je op hoogte gemakkelijk enorm veel knipkracht uitoefenen om door de stevigste takken heen te komen. Een aambeeld-takkenschaar snijdt met één kant van de schaar tegen het aambeeld. Hierdoor is hij geschikt voor het snoeien van oud hout en dode takken. Een bypass-takkenschaar is juist ideaal voor jong hout.

Ontdek alle takkenscharen

Bodembewerking

Een vruchtbare bodem is het eerste waar je aan moet denken voordat je kan beginnen met planten. Zonder vruchtbare bodem kunnen je planten niet groeien tot hun volledige potentie. Daarom is het van groot belang om de bodem juist te bewerken. Door te spitten, zorg je ervoor dat dit makkelijker gaat. Wanneer je gaat spitten, komt er meer zuurstof in de grond en komen er mineralen vrij die gunstig zijn voor je planten. Een spitvork of spade is ideaal voor dit soort werk. Voor het planten van je bolgewassen heeft Fiskars bollenplanters en handgrondboren, die je een hoop rug-en kniepijn besparen.

Ontdek alle handgrondboren en bollenplanters | handschepjes | schoffels | schop en spades | spitvorken

Handgrondboren en bollenplanters

Met de veelzijdige Fiskars Quikdrill-handgrondboor verricht je vele werkzaamheden voor de gewassen in je tuin. De Fiskars quikdrill is aanzienlijk kleiner dan een traditionele handgrondboor. Met de twee bladen van bariumhoudend staal rond de scherpe boorkop boor je gemakkelijk door harde grondsoorten heen zonder vast te komen zitten. Bolgewassen planten was vroeger niet zonder rug- of kniepijn, maar met de bollenplanter van Fiskars kun je zonder problemen in enkele stappen staand je bolgewassen planten.

Ontdek alle handgrondboren en bollenplanters

Schoffels, schoppen en spades

Iedereen met groene vingers heeft wel een schoffel, schop of spade in huis. Om een tuinklus van begin tot eind af te maken, heb je een je betrouwbare spade nodig. Voor iemand die op een comfortabele manier wil gaan spitten, heeft Fiskars de Xact-lijn. Deze spades zijn ergonomisch, lichtgewicht en duurzaam. Voor het zware geschut is er altijd nog de betrouwbare Fiskars Solid-gereedschapslijn.

Ontdek alle schoffels, schoppen en spades

Spitvorken

Spitvorken zijn gemaakt om grond mee te scheppen of los te maken, maar ze zijn ook ideaal voor het bewerken van je composthoop. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor het verticuteren van je gazon. Door periodiek te verticuteren, verwijder je ongewenste resten van je grasmat of gazon. Hierdoor voorkom je dat er mos gaat groeien en maak je ruimte voor voedingstoffen.

Ontdek alle spitvorken

Gazononderhoud

Heb je een gazon, dan wil je dat natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen om er lang van te kunnen genieten. Twee essentiële gereedschappen die je daar bij kunnen helpen, zijn kooimaaiers en grasscharen. De Fiskars StaySharp-kooimaaiers zijn ontworpen om je een aangename maai-ervaring te geven. Door je eigen duwkrachten in te zetten, maai je moeiteloos je gazon egaal glad. De geharde stalen bladen zijn voorzien van precisiegeslepen randen om al het lange gras weer mooi kort te maken. Voor een klus die nauwkeurigheid vereist, is een Fiskars-graschaar perfect om al je buxussen, taxussen en struiken weer strak te knippen.

Ontdek alles voor een perfect gazonAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten