{banner image text}

Hozelock – Ontdek meer met de experts

Hozelock werd in 1959 in Haddenham, Engeland opgericht. Met ruim een halve eeuw ervaring in de tuinsector, weet Hozelock hoeveel voldoening tuinieren kan geven. Daarom willen ze tuiniers graag helpen het meeste uit hun tuin te halen.

Ze hebben producten in het assortiment die je helpen met bewatering van de tuin, het onderhouden van je vijver en met het verder reinigen en schoonmaken in de tuin. Waar je ook op zoek naar bent, hier vind je het perfecte product voor in je tuin!

Bewatering

Tuinslangen

Zorg dat je tuin weer tot leven komt en je bloemen weer tot bloei komen met het bewateringsassortiment van Hozelock.

De tuinslangen zijn robuust voor dagelijks gebruik, flexibel om gemakkelijk water te geven en knikken niet. Hierdoor stopt de toevoer van water niet.

Met een slanghaspel berg je zonder gedoe de tuinslang op. Er zijn verschillende types slanghaspels. Een slangenwagen rijd je makkelijk de tuin in terwijl je een muurhaspel aan de muur bevestigd.

De aansluitstukken zorgen voor een snelle en makkelijke verbinding tussen de kraan, tuinslang en accessoires. De kraanaansluitingen passen op verschillende kranen. Met een waterverdeler kan je meerdere slangen aansluiting op één buitenkraan.

Bekijk alle tuinslangen | slangenwagens | slanghaspels | accessoires

Sproeiers, spuiten en broezen

Met een sproeier geef je de tuin eenvoudig water. Ze kunnen verschillende vormen tuinen bewateren en kunnen in alle soorten tuinen worden gebruikt.

De spuitpistolen van Hozelock hebben een waterregeling, waardoor je tot 50% water kan besparen. De vergrendelbare trigger en zachte greep zorgen ervoor dat je comfortabel en probleemloos langdurig water kan geven.

Voor het bewateren van een grotere afstand, omdat de planten bijvoorbeeld in hangende potten zitten, kan je gebruik maken van een lanssproeier.

Bekijk alle sproeiers | spuiten en broezen

Bewateringsoplossingen

Met een slimme bewateringsoplossing zorg je ervoor dat je planten voldoende water krijgen, zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken.

Een bewateringspomp zuigt het water vanuit een verderop gelegen watervoorraad en gebruikt dit water om je tuin of gazon te bewateren.

De Aquasolo is een heel eenvoudig systeem om potplanten tijdens je vakantie voldoende water te kunnen blijven geven. Je potplanten blijven tot wel 28 dagen van water voorzien.

Met het Easy Drip-systeem kan je planten in je tuin automatisch bewateren. Koppel je dit systeem aan een slimme controller, dan wordt je tuin automatisch bewaterd op het beste tijdstip voor de planten.

Bekijk alle besproeiingscomputers | pompen | druppelsystemen

Vijver

Hozelock heeft alles wat je nodig hebt voor onderhoud en decoratie van je vijver. Om de vijver goed te onderhouden is een vijverpomp belangrijk. Vijverpompen zijn ideaal voor sier- en visvijvers. Ze voegen zuurstof aan een visvijver toe, wat erg belangrijk is voor de gezondheid van de vissen. De EasyClear pompen van Hozelock zijn een combinatie van een vijverfilter met UVC reiniger, fonteinpomp en waterval in één apparaat. Zo zorg je voor prachtig schoon en helder water in je vijver. Maak je vijver helemaal af met verlichting of andere accessoires van Hozelock.

Bekijk alle vijverpompen | vijvertoebehoren

Reinigen

Drukspuiten

Drukspuiten van Hozelock kan je voor verschillende doelen gebruiken. Met een drukspuit kan je eenvoudig water, insecticiden, pesticiden en meer verspreiden in je tuin. Het maakt het verdelgen van onkruid, beschermen van planten en voeden van planten een stuk eenvoudiger.

Bekijk alle drukspuiten | plantenspuiten

Auto reiniging

Hozelock maakt het schoonmaken van je auto een stuk eenvoudiger. De autowasborstels hebben zachte borstelharen met doorstroomregeling en zijn speciaal ontworpen om je auto met de minste inspanning zo schoon mogelijk te krijgen.

Bekijk alle auto reinigingen

Accessoires

Deze accessoires maken de bewatering van je tuin een stuk eenvoudiger. Sluit gemakkelijk de tuinslang en accessoires aan op de kraan met een aansluitstuk. De kraanaansluitingen passen op verschillende kranen. Met een waterverdeler kan je meerdere slangen aansluiting op één buitenkraan, waardoor je meer slangen tegelijkertijd kan gebruiken.

Bekijk alle slangstukken | aansluitstukken | kraanaansluitingen | waterverdelersAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten