Missie om de beste toetsenborden te maken

Keychron is in 2017 opgericht door een groep toetsenbordliefhebbers met een uitgebreide kennis op het gebied van het ontwikkelen van toetsenborden. Het succesverhaal van Keychron is grotendeels te danken aan het toegewijde vertrouwen en de steun van trouwe fans. Hierdoor is het Keychrons missie geworden om hoogwaardige toetsenborden te leveren voor zowel fanatiekelingen als mensen die meer uit een toetsenbord willen halen.

Ontdek alles van Keychron

Custom-keyboards

De mechanische toetsenborden van Keychron zijn volledig naar eigen wens aanpasbaar. Denk hierbij aan custom lay-outs, diverse kleuren, switches of een geassembleerd toetsenbord dat direct klaar is voor gebruik.

Normal profile keyboards

Wanneer je op zoek bent naar een mechanisch toetsenbord, dan is het ook belangrijk om te weten of je wilt gaan voor een normal profile-toetsenbord of een low profile-toetsenbord. Het grootste verschil is de hoogte van de toetsen. Typ jij normaal gesproken het lekkerst op een standaard toets, dan is een normal profile-toetsenbord jouw toetsenbord.

Bekijk alle normal profile toetsenborden

Low profile keyboards

Door aanpassingen aan het low profile-toetsenbord zijn de toetsen aanzienlijk lager vergeleken met een normal profile-toetsenbord. Dit maakt het comfortabeler en ergonomischer in gebruik, doordat je vingers minder worden belast. Dit maakt een low profile-toetsenbord ideaal voor lange typ- en gamingsessies.

Bekijk alle low profile toetsenborden

Numpads

Is een numpad onmisbaar voor jouw dagelijkse werkactiviteiten? Dan is de numpad van Keychron perfect voor jou. Wil je wel er wel gebruik van maken, maar moet het numpad niet vastzitten aan jouw toetsenbord? Ook dan biedt Keychron de oplossing.

Bekijk alle numpads

Accessoires

De polssteunen van Keychron bieden een uitstekende ergonomische ondersteuning en een comfortabele polshouding, zelfs na lange tijd. Het maakt niet uit of je nu aan het werk of aan het gamen bent.

Bekijk alle accessoiresAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten