Lian Li – Ervaar het verschil

Lian Li industrial Co. LTD, opgericht in 1983, is een fabrikant van hoogwaardige pc-behuizingen en -accessoires, die zich met een exclusief ontwerp onderscheiden in de branche. Met bijna veertig jaar ervaring heeft Lian Li veel trends zien komen en gaan, maar het bedrijf is bij de filosofie gebleven dat zijn producten de beste keus voor pc-bouwers moeten zijn. Ervaar zelf het verschil.

Ontdek alles van Lian-Li

Exclusieve desk-behuizingen

Droom jij van een groot gamingsysteem, maar kom je ruimte tekort? Dan is een 2-in-1 pc-behuizing en luxe bureau wat voor jou.
In het bureau is meer dan genoeg ruimte aanwezig voor de componenten. In de DK-05F is zelfs genoeg plek voor twee aparte systemen.
Het bureau is in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan iedere gebruiker comfortabel zitten of staan achter dit bureau. Het bureaublad bestaat uit dik glas van 8 mm, zodat je alle componenten kunt zien. Wil je dat liever niet? Dan kun je het glas via het controlepaneel aanpassen van doorzichtig naar niet-transparant.

Ontdek meer

Pc-behuizingen

De behuizingen van Lian Li zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: klein, middelgroot en groot.

Kleine pc-behuizingen

Kleine pc-behuizingen nemen weinig ruimte in, maar bieden nog steeds voldoende plaats voor je componenten. Wil jij je computer makkelijk mee kunnen nemen? Dan is een kleine pc-behuizing ideaal voor jou. De TU150-serie heeft een uitschuifbaar handvat, zodat je jouw systeem eenvoudig mee kan nemen. In deze kast is ruimte voor een Mini-ITX moederbord. Meer ruimte nodig in je behuizing? In een O11 Dynamic MINI behuizing past ondanks het compacte formaat een ATX moederbord.

Bekijk het aanbod

Middelgrote pc-behuizingen

Midtower behuizingen hebben verrassend veel ruimte aan de binnenkant, terwijl het formaat meevalt. Een midi-tower ondersteunt mini-ITX-, micro-ATX- en ATX moederborden. De O11 Dynamic behuizingen zijn modern vormgegeven behuizingen en hebben voldoende plek voor je componenten. Deze behuizingen ondersteunen ook E-ATX moederborden. Lancool-II behuizingen hebben twee zijpanelen van gehard glas, zodat je van elke kant je componenten kunt bekijken.

Bekijk het aanbod

Grote pc-behuizingen

Met een fulltower behuizing heb je alle ruimte voor de meest extreme builds. Omdat je veel plek in de behuizing hebt, is het inbouwen een stuk eenvoudiger. Full tower cases hebben ruimte voor meer ventilatoren en waterkoeling. Dit kan zorgen voor een betere koeling en dus betere prestaties. De O11 Dynamic XL ROG edities worden mede mogelijk gemaakt door ASUS ROG en hebben gehard glas aan de zij- en voorkant. Combineer dit met de opvallende RGB verlichting en het is een indrukwekkende kast.

Bekijk het aanbod

Koelingen

Om het maximale uit je componenten te halen, is het belangrijk dat de koeling van je systeem goed is. Naast behuizingen maakt Lian Li ook producten voor de (water)koeling van je pc.
De verschillende case fans zorgen voor een optimale koeling van je systeem. De RGB verlichting op de ventilatoren geeft je de mogelijkheid om je pc een unieke look te geven. De verlichtingseffecten zijn apart te regelen met de meegeleverde controller of door de 5 V adresseerbare header te synchroniseren met het moederbord.
Met de Galahad All-In-One-CPU-waterkoeler is het mogelijk om meer prestaties uit je processor te halen. Deze koeler is verkrijgbaar met twee 120mm-fans of met drie 120mm-fans.

Ontdek meer

Accessoires

Maak je systeem compleet met de accessoires van Lian Li. De kabels uit de Strimer-serie geven je de mogelijkheid om de saaie kabels in je systeem te vervangen door kabels met RGB verlichting. Hierdoor is het mogelijk om alle verlichting in je pc te laten synchroniseren. Andere accessoires, zoals de verticale GPU-bracket, maken verdere aanpassingen aan je pc mogelijk.

Ontdek meer


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten