Skyscraper - GameForce 2023 aankondiging

Linksys – Draadloze connectiviteit wereldwijd

Linksys streeft ernaar om ’s werelds meest betrouwbare en innovatieve draadloze technologie te creëren die klaar is voor de toekomst. Met deze technologie is het voor iedereen en alles mogelijk verbinding te maken, waar je dan ook bent. Linksys is opgericht in 1988 en sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een hoogwaardig merk dat netwerkproducten, software en diensten levert. Het assortiment is zeer veelzijdig en bestaat onder andere uit thuisrouters, mesh-systemen en zakelijke businesspoints en switches. Linksys: voor elke connectie.

Het gehele assortiment van Linksys

Mesh-routers – Wifidekking in het hele huis

Wil jij overal in huis een goede wifiverbinding hebben? Met een mesh-router is dat heel eenvoudig. Je sluit een hoofdrouter aan op je modem en zet vervolgens extra stations neer op een aantal plaatsen in huis. Doordat elk station verbinding heeft met minimaal twee andere stations heb je een betere dekking en een stabieler netwerk.

Alle Mesh-routers

WiFi 6

Ervaar de werkelijke gigabitsnelheden met WiFi 6. WiFi 6 is snel en maakt het mogelijk om tegelijkertijd op verschillende apparaten te streamen, gamen en surfen op het internet. Of je nou vanuit huis zit te werken, online een cursus aan het volgen bent of zit te genieten van media-entertainment, WiFi 6 kan dit allemaal gemakkelijk aan.

Alle WiFi 6 routers

Routers

Linksys heeft een perfecte wifirouter voor elke woning, dus er is er ook één voor bij jou thuis. Geniet van eindeloos entertainment zonder enige haperingen. Met de juiste wifirouter hoef je je nooit meer zorgen te maken over dat je geen bereik hebt.

Alle routers

Switches

Door de simpele en gebruiksvriendelijke webbrowser-gebruiksomgeving van Linksys Smart Gigabit Switches is het beheren van je eigen netwerk nog nooit zo eenvoudig geweest.

Alle switches


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten