Skyscraper - GameForce 2023 aankondiging
Makita header

Kwaliteit als passie

Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. De passie voor kwaliteit ontstond in Japan in 1915. Toen legde Makita de basis voor wat uitgroeide tot het huidige concern. Bijzonder aan Makita is dat ze alleen gereedschap ontwikkelen, produceren en verkopen. Geen koelkasten, autoradio´s, graafmachines en keukenproducten. Alleen gereedschap. Daar zijn ze dan ook heel goed in.

Ontdek alles Makita

Elektrisch gereedschap

Boor- en schroefmachines

Makita heeft een groot assortiment boor- en schroefmachines. Deze machines zijn verkrijgbaar met of zonder accu. Let bij het kopen van een boormachine op of er een accu bijgeleverd is. De 18 V LXT accu van Makita past op meer dan 170 machines. Geen enkel merk heeft meer machines die op dezelfde accu werken. Erg handig als je met meerdere machines werkt. Weten welke accu je nodig hebt voor je machine? Bekijk hieronder de uitleg.

Boor- en schroefmachines | Boormachines

Zaagmachines

Zaagmachines van Makita zijn van uitstekende kwaliteit. Hierdoor zijn ze geschikt voor de professionele klusser. Kies de juiste zaag en de klus is een stuk eenvoudiger. Maar hoe kies je de beste zaag voor de klus? De decoupeerzaag is de meest veelzijdige zaag. Deze zaag gebruik je voor bijna alle klussen. Vooral voor het zagen van bochten of vormen is de decoupeerzaag handig. De reciprozaag gebruik je voor grof zaagwerk en snoei- en sloopwerkzaamheden. Wil je snel rechte lijnen zagen, ga dan voor een cirkelzaag. Deze zaag is voornamelijk geschikt voor hout.

Zaagmachines | Handcirkelzagen | Accessories zaagmachines

Schuurmachines

Afhankelijk van het type klus gebruik je een ander type schuurmachine. Vlakschuurmachines worden het meest gebruikt. Deze gebruik je voor het schuren van deuren en meubels. Voor het schuren van grotere oppervlaktes heb je een excentrische schuurmachine nodig. Dit type is aan te raden voor grotere vlakke objecten. Wil je een hele muur of vloer schuren? Dan is een bandschuurmachine het best geschikt. Dit type is het meest krachtig en daardoor geschikt voor grote oppervlaktes.

Schuurmachines | Accessoires

Klopboren & boorhamers

Voor het boren in hardere oppervlaktes heb je niet genoeg aan een normale boormachine. Makita heeft voor hardere ondergronden klopboren en boorhamers van hoge kwaliteit. Voor het zwaardere werk, zoals in steen en licht beton boren, gebruik je een klopboor. Voor het zwaarste werk, zoals boren in beton, gebruik je een boorhamer.

Tuinmachines

Grasmaaiers & grastrimmers

De grasmaaiers van Makita zijn geschikt voor grote en kleine tuinen. Kies voor een grasmaaier met een accu. Hierdoor heb je nooit meer gedoe met een te korte stekker. Een grastrimmer is ideaal voor anders moeilijk te bereiken plekken. Dit is handig om de zijkanten van het gras mooi kort te houden.

Grasmaaiers | Grastrimmers

Bladblazers

Met een bladblazer heb je eenvoudig een opgeruimde tuin. En het ruimt een stuk sneller op dan met een hark. Met een bladblazer kan je eenvoudig (natte) bladeren, stukken van de heg en houtsnippers opruimen. Sommige bladblazers hebben ook een zuigfunctie, waarbij je de bladeren kan opzuigen, vermalen en opvangen in een opvangzak.

Bladblazers en bladzuigers

Heggenscharen

Zorg dat de heg mooi en gezond blijft met een heggenschaar. Over het algemeen heb je weinig onderhoud aan een heg. Afhankelijk van het type heg is twee keer snoeien per jaar meestal voldoende. Als de heg gesnoeid moet worden, is het wel fijn als het eenvoudig gaat.

Heggenscharen

Ga goed voorbereid naar iedere klus

gereedschap-accessoires

Gereedschapskisten

Neem je gereedschap mee in een gereedschapskist of –koffer van Makita. De MAKPAC-gereedschapskisten zijn ideaal als je meerdere koffers nodig hebt. Deze kan je makkelijk op elkaar stapelen en vervolgens vastklikken.

Gereedschapskisten
gereedschapskisten

Stofzuigers

Het assortiment van Makita bestaat vooral uit stofzuigers geschikt voor zwaarder gebruik. Deze zijn speciaal gemaakt voor gereedschap, de industrie en voor in werkplaatsen. Voor commercieel gebruik garanderen deze stofzuigers de beste schoonmaakresultaten.

Stofzuigers
Infinite

Diverse klusbenodigdheden

Wij verkopen nog meer klusbenodigdheden van Makita. Zo verkopen we lijm- en kitspuiten, steekwagens en meer.

Klusbenodigdheden
Infinite


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten