Robomow online kopen

Stage Placeholder

Robomow - dé elektrische grasmaaier die je zeker moet hebben!

Robomow werd in 1995 opgericht in Israël. Het merk begon als een klein bedrijf dat zich richtte op de ontwikkeling van robotica-technologie. In 1998 werd het eerste prototype van de robotmaaier ontwikkeld. Sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de robotmaaierindustrie.

Robomow streeft ernaar om tuinieren gemakkelijker en efficiënter te maken door automatisering. Zo kun je de robotmaaier aanzetten en je ondertussen bezighouden met andere zaken. Robomow biedt verschillende modellen met diverse functies en specificaties aan. Zo kun je zelf kiezen welke robotmaaier het beste past bij jouw tuin en behoeften. Op onze site tref je diverse modellen, zoals de instapmodellen RT300 en RT700, maar ook de duurdere modellen RK1000 en RK2000. Het verschil zit voornamelijk in de functies en specificaties. Zo zijn de RK-modellen beter in staat om complexere gazons te maaien. Ook bieden ze meer flexibiliteit en controle dan de RT-modellen. De goedkopere RT-modellen zijn meer ontworpen voor kleinere gazons en bieden een eenvoudigere set functies en specificaties.

Kortom: Robomow is dé elektrische grasmaaier die je zeker moet hebben! Geniet vandaag nog van de vele voordelen door hem eenvoudig te bestellen in onze webshop!Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten