SteelSeries – For Glory

SteelSeries werd opgericht in 2001 in Denemarken. Het is een echt eSports-merk. Het verbeteren van de game-ervaring en het laten groeien van de game-industrie vindt het bedrijf belangrijk. Dit doet het door innovatieve gaming producten te maken. Daarnaast sponsort SteelSeries eSport-events, pro-teams en spelers over heel de wereld.

Bekijk alles van SteelSeries

Headsets

De gaming headsets van SteelSeries zijn speciaal ontworpen om bij langdurig gebruik nog steeds comfortabel te zijn. De Arctis-serie kun je gebruiken met je PC, Playstation, Xbox, Nintendo Switch en nog veel meer platforms. Het assortiment bestaat zowel uit draadloze koptelefoons als headsets met draad.

Bekijk alle SteelSeries-headsets

Toetsenborden

De gaming toetsenborden van SteelSeries worden uitgebracht onder de naam Apex.

De Apex 3 is een instapmodel en heeft Whisper Quiet-switches. Deze door SteelSeries zelf gemaakte (bijna) stille switches gaan zeker 20 miljoen toetsaanslagen mee.

De Apex 5 heeft daarentegen semi-mechanische switches. In de praktijk is het verschil met een ‘echt’ mechanisch toetsenbord bijna niet te merken. Op het OLED Smart Display kun je onder andere game-informatie en Discord-berichten lezen, en door de stevige metalen behuizing kan dit toetsenbord wel tegen een stootje.

Het Apex 7-gaming toetsenbord wordt geleverd met mechanische switches, waarbij je de keuze hebt tussen de rode, blauwe en bruine switch.

Het Apex Pro-toetsenbord heeft mechanische OmniPoint-switches, waardoor je elke toets op maat kan instellen voor elke situatie en elke individuele behoefte. Met een minimale reactietijd van 0,7 ms is dit model tot wel acht keer sneller dan een standard mechanisch toetsenbord. Deze switches gaan tot wel 100 miljoen toetsaanslagen mee.

Bekijk alle SteelSeries-toetsenborden

Muizen

Maak je set-up compleet met een gaming muis van SteelSeries. Je hebt ruime keuze uit bedrade en draadloze muizen, die speciaal ontworpen zijn om te gebruiken voor competitief gamen.

Op zoek naar een comfortabele, betrouwbare muis voor het spelen van games? Op een Rival kun je vertrouwen, zelfs tijdens lange en intense gaming sessies.

Ben je op zoek naar een gaming muis voor linkshandigen? De Sensei heeft een ambidextere vorm, waardoor deze te gebruiken is door zowel links- als rechtshandige personen.

Door de unieke geperforeerde behuizing haal je met de Aerox een ultralichte gaming muis in huis. Deze is waterbestendig en biedt bescherming tegen stof, olie en meer. Door de aanpasbare 3-zone RGB-verlichting ziet het er altijd flitsend uit.

Bekijk alle SteelSeries-muizen

Muismatten

De QcK-muismatten zijn beschikbaar in veel verschillende formaten. Zo is er altijd een gaming muismat die bij je wensen past. De antisliponderkant voorkomt dat je muismat onverwacht mee gaat bewegen. De QcK Prism-muismatten zijn daarnaast voorzien van een dynamische 2-zone RGB-verlichting.

Bekijk alle SteelSeries-muismatten

Controllers

Met een gaming controller speel je op elk device alsof het een console is. De gamepad is onder andere via bluetooth te koppelen aan producten van Apple, Android, Windows en meer. De batterij gaat lang mee, zodat je langer speelplezier hebt. Na gebruik is de controller eenvoudig en snel op te laden.

Bekijk alle SteelSeries-controllers


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten