Synology - Verander de manier waarop je gegevens beheert

Synology werd in 2000 opgericht en is gevestigd in Taiwan. Het bedrijf levert gebruiksvriendelijke NAS-producten voor thuisgebruikers en zakelijke gebruikers. Synology heeft zich als missie gesteld om de manier waarop je gegevens beheert voorgoed te veranderen. Het streven is ervoor te zorgen dat gegevensbeheer altijd simpel, veilig en betrouwbaar is.

Wat is een NAS?

Het veilig opslaan en delen van bestanden, foto's of video's wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een alternatief voor het gebruik van USB-sticks of externe harde schijven. Een Network Attached Storage (NAS) is een apparaat waarmee je eenvoudig al je belangrijke bestanden, films of foto's centraal en veilig kunt opslaan in je netwerk. Hierdoor kan je vanaf je computer, laptop, tablet of telefoon via het netwerk of internet bij je opgeslagen bestanden. Om bestanden, films en foto's op te kunnen slaan op een NAS heb je opslagruimte nodig. Je kan een NAS inclusief opslag kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om de harde schijven los aan te schaffen.

Voordelen van een NAS

Een NAS is eenvoudig te gebruiken en geschikt voor iedereen. Met een NAS heb je een veilige en gecentraliseerde opslagoplossing. Hiermee heb je al je bestanden op één veilige plaats opgeslagen staan. Beheer je digitale middelen thuis en op kantoor met hulp van DiskStation Manager (DSM). Dit is een intuïtief besturingssysteem met een webinterface dat je op elke Synology-NAS gebruikt.

Maak automatisch reservekopieën van een pc en Mac

Synology Drive ondersteunt het herstellen van oudere versies. Als je een Mac gebruikt, kan je ook een reservekopie van je Mac op de Synology-NAS maken via Time Machine.

Delen

Deel en verzamel bestanden in een handomdraai

Het delen van bestanden die op de NAS zijn opgeslagen is erg eenvoudig. Genereer een bestandskoppeling en QR-code, stuur deze door naar een persoon en diegene kan door het volgen van de koppeling het geselecteerde bestand downloaden.

Reservekopie-Foto-Video

Maak back-ups van foto's en video's die je op je smartphone heb staan

Met Synology Moments maak je een veilige reservekopie van de foto’s die je dagelijks maakt met je smartphone.

Streamen

Een ultiem apparaat om media mee te streamen

Kijk naar video’s op computers, smartphones en tv’s. Met Video Station stream je eenvoudig video’s naar deze apparaten.

Wat voor NAS heb ik nodig?

De instapmodellen van Synology zijn de ideale eerste NAS-modellen voor iedereen. Met deze stille en energiezuinige apparaten kan je eenvoudig gegevens delen, multimedia streamen en heb je de beschikking over naadloos opslagbeheer. Lees meer over een NAS voor thuisgebruik.

Wil je ook ondersteuning voor 4K Ultra HD-videoversleuteling en ben je van plan de NAS voor intensieve toepassingen te gebruiken? Dan is het prettig als de NAS een krachtige processor en een krachtig werkgeheugen heeft, en je de mogelijkheid hebt tot het uitbreiden van de opslag. Lees hier meer over NAS-apparaten voor IT-liefhebbers.

NAS voor thuisgebruik

We hebben constant te maken met een groeiend aantal digitale bestanden. Vaak staan deze bestanden verspreid over verschillende apparaten. Met een NAS heb je een veilige en centrale plek om je bestanden op te slaan. Op zoek naar een NAS-apparaat voor thuis? Met de J-series-modellen heb je een persoonlijke cloudoplossing voor het eenvoudig delen van gegevens, streamen van multimedia en een naadloos opslagbeheer.

Bekijk alle Synology-NAS-apparaten voor thuisgebruik

Wat zijn de voordelen van een NAS voor thuisgebruik?

Bescherm je pc met back-ups

Maak een persoonlijke reservekopie met hulp van een Synology-NAS. Deze beschermt gegevens die op elk apparaat zijn opgeslagen, ongeacht of dit een Windows-computer, een Mac of een ander apparaat is.

Synchroniseer bestanden over meerdere apparaten

Met hulp van Synology Drive Server wordt elke wijziging aan je bestand automatisch gesynchroniseerd met andere apparaten, zoals pc's of mobiele apparaten. Er worden meerdere versies bijgehouden, zodat je wel de mogelijkheid hebt om je bestanden terug te zetten naar een eerdere versie mocht dat nodig zijn.

Eenvoudige toegang tot bestanden

Met een NAS heb je via internet toegang tot je media- en werkbestanden. Hierdoor kan je op alle apparaten snel en veilig al je bestanden openen.

Multimedia

Heb jij veel foto's of video's en altijd ruimtegebrek? Met een Synology-NAS is het beheer van je digitale content een stuk eenvoudiger. Je kan je foto's en video's centraal opslaan, waarna je de mogelijkheid hebt om bestanden onderweg te bekijken en delen.

Wat kan je met een NAS voor thuisgebruik?

Multimedia

Geniet van afspelen op hoge kwaliteit, luister naar radio's, beheer je muziekcollectie, creëer persoonlijke afspeellijsten en deel deze overal met vrienden op Audio Station en de mobiele app DS. Deze app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Muziek afspelen - Audio Station

Geniet van afspelen op hoge kwaliteit, luister naar radio's, beheer je muziekcollectie, creëer persoonlijke afspeellijsten en deel deze overal met vrienden op Audio Station en de mobiele app DS. Deze app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Foto's beheren - Photo Station & Synology Moments

Maak het beheer van je digitale content eenvoudig met Photo Station. Hiermee bekijk en deel je eenvoudig al je albums. Met Synology Moments orden je eenvoudig al je gemaakte foto's. Je hebt zelfs de mogelijkheid om foto's te laten groeperen op basis van gezichten, voorwerpen en plaatsen.

Films bekijken - Video Station

Video Station helpt je om films, series en video's te beheren. Het geeft je daarnaast ook de mogelijkheid om te streamen naar tv's, mediaspelers, computers en smartphones. Voor het afspelen op een smartphone maak je gebruik van de DS video-app. Deze app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

NAS voor de IT-liefhebber

Met een NAS voor de IT-liefhebber haal je een krachtige en schaalbare NAS in huis. Deze NAS-apparaten zijn geschikt voor intensieve toepassingen. Ook zijn je bestanden beter beschermd door de snapshottechnologie. Wil je altijd en overal 4K-mediastanden bekijken en streamen? De Play-lijn van Synology is geoptimaliseerd voor multimediagebruik.

Bekijk alle Synology-NAS-apparaten voor IT-liefhebbers

Wat zijn de voordelen van een NAS voor de IT-liefhebber?

IT-liefhebbers

Synchroniseer bestanden over meerdere apparaten

Met hulp van Synology Drive Server wordt elke wijziging aan je bestand automatisch gesynchroniseerd met andere apparaten, zoals pc's of mobiele apparaten. Er worden meerdere versies bijgehouden, zodat je wel de mogelijkheid hebt om je bestanden terug te zetten naar een eerdere versie mocht dat nodig zijn.

IT-liefhebbers

Bestandssysteem van de volgende generatie voor betere gegevensbescherming

Voorkom corrupte gegevens en beperk onderhoudskosten met het Btrfs-bestandssysteem. Hiermee heb je flexibele en efficiënte hulpmiddelen voor bescherming en herstel van je gegevens.

IT-liefhebbers

4K Multimedia Server

Deze NAS-apparaten ondersteunen 4K H.264/H.265 online transcodering via Video Station en DS video. Hierdoor kun je 4K-films converteren en afspelen op andere computers, smartphones en mediaspelers, zelfs als ze geen 4K-video ondersteunen.

IT-liefhebbers

Beveiliging van digitale eigendommen

Je Synology-NAS biedt geavanceerde bescherming tegen gegevensverlies en (potentiële) veiligheidslekken.

Wat kan je met een NAS voor IT-liefhebbers?

Behoefte aan een snelle en schaalbare opslagserver? Met een NAS voor IT-liefhebbers heb je de mogelijkheid tot het uitbreiden van je werkgeheugen en kan je gebruik maken van meerdere schijven. Hierdoor kan je de NAS gebruiken voor intensieve toepassingen.

NAS voor MKB & Enterprise

Op zoek naar een razendsnelle (opslag)server met focus op betrouwbaarheid, schaalbaarheid en prestaties? Met een Synology-NAS voor MKB & Enterprise heb je betrouwbare opslag voor veeleisende taken en geoptimaliseerd voor virtualisatie-omgevingen.

Bekijk alle Synology-NAS-apparaten voor MKB & Enterprise

Wat zijn de voordelen van een NAS voor MKB & Enterprise?

Realtime samenwerking in je privé-cloud

Werk naadloos samen aan documenten en spreadsheets in een beschermde omgeving.

Btrfs: Opslagefficiëntie van de volgende generatie

Het Btrfs-bestandssysteem introduceert de geavanceerdste opslagtechnologieën om te voldoen aan de beheerbehoeften van moderne grootschalige bedrijven.

Beveiliging van digitale eigendommen

Je Synology-NAS biedt geavanceerde bescherming tegen gegevensverlies en (potentiële) veiligheidslekken.

Oplossingen voor opslagvirtualisatie

Versnel je virtuele werkbelasting met de all-flash- en hybride-flashopslag van Synology. Deze opslag is probleemloos te integreren met veelgebruikte platforms en is zonder extra kosten eenvoudig te beheren.

Wat kan je met een NAS voor MKB & Enterprise?

Met een NAS-apparaat voor MKB & Enterprise heb je een NAS die geoptimaliseerd is voor zakelijk gebruik. Zo heb je beschikking over betrouwbare opslag en dienstverlening voor veeleisende taken, en is de NAS geoptimaliseerd voor virtualisatie-omgevingen. Met Virtual Machine Manager (VMM) kan je verschillende virtuele machines instellen en uitvoeren, waaronder Windows, Linux en Virtual DSM. VMM biedt een oplossing voor noodherstel voor IT-omgevingen. Hierdoor is het mogelijk een maximale uptime van je services te behalen. Daarnaast test je nieuwe software in een veilige omgeving, isoleer je de machines van je klanten en kan je je server flexibeler maken.

Surveillancetoepassingen voor bedrijven

Bewaak je bedrijf, woning en andere omgevingen met hulp van het betrouwbare programma Surveillance Station. Als je een NAS-apparaat van Synology gebruikt, kan je met een cameralicentiepack je camera's beheren. Hierdoor bescherm je je waardevolle eigendommen eenvoudig met programma's voor bewaking en videobeheer.

Liveweergave & opmaak

Bekijk videostreams van meerdere camera's in realtime en gebruik slimme analyse om verdacht gedrag op te merken.

Integratie van uiteenlopende apparaten

Het Surveillance Station kan worden geïntegreerd met onder andere I/O-modules, deurcontrollers, IP-luidsprekers en kassasystemen.

Brede ondersteuning voor camera's

Er worden standaard meer dan 7400 soorten camera's en videoservers ondersteund.

Beheer

Beheren van het bewakingssysteem is door de uitgebreide beheertools van Synology eenvoudig.

Opnemen en terugspoelen

Beheer, analyseer en exporteer je opnames.

Mobiel

Controleer je camerabeelden onderweg. Met je iOS- of Android-apparaten kan je overal en altijd je camera's controleren.

Network Video Recorder

De NVR1218 is een energiezuinige alles-in-één oplossing voor videobewaking voor beheer zonder pc- en livebewaking. Dit apparaat ondersteunt maximaal 12 IP-camera's op 720p en 30 frames per seconde. De NVR1218 wordt standaard geleverd met 4 IP-cameralicenties.

VisualStation

VisualStation is het perfecte alternatief wanneer je weinig ruimte of een beperkt budget hebt. Je sluit een ethernetkabel aan op een lcd-beeldscherm of -tv en meldt jezelf vervolgens aan bij Synology Surveillance Station om over je eigen bewakingsstation te beschikken. VisualStations zijn uiterst compacte systemen. Deze zijn compatibel met de NAS-systemen van Synology. Verder bieden ze de functies van Surveillance Station, waaronder liveweergave en hulpmiddelen voor beheer. De VS360HD ondersteunt een videoresolutie tot maximaal 1080p, terwijl de VS960HD tot 4k ondersteunt. Dit is ideaal voor het opstellen van een tv-wand. Dankzij de ondersteuning van uitvoer naar twee schermen kunnen gebruikers schakelen tussen gespiegelde en uitgebreide desktopmodi.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten