Toshiba – Innovatieve harde schijven

Toshiba behoort tot de grootste fabrikanten van elektrische en elektronische apparaten. Al meer dan vijftig jaar ontwikkelt en produceert Toshiba opslagoplossingen, die worden gebruikt door grote merken op het gebied van IT en consumentenelektronica.

Ontdek alles van Toshiba

Interne harde schijven

Performance - X300 harde schijven

Performance-harde schijven zijn speciaal ontworpen voor professionele pc’s en gamecomputers. De interne HDD’s uit de X300-serie zijn ideaal voor pc-gamers, grafisch vormgevers en andere gebruikers met veeleisende opslagvereisten.

Ontdek alle X300 harde schijven

NAS systemen - N300 harde schijven

Specifiek voor gebruik in NAS-systemen heeft Toshiba een aparte lijn uitgebracht. Deze interne harde schijven uit de N300-serie zijn met name geschikt voor het opslaan en ophalen van gegevens bij onder meer streaming en het maken van back-ups. Ze voldoen aan alle eisen qua betrouwbaarheid, duurzaamheid, prestaties en schaalbaarheid.

Ontdek alle N300 harde schijven

Desktop PC - P300 harde schijven

Harde schijven uit de P300-serie combineren prestaties met betrouwbaarheid en zijn speciaal gemaakt voor gebruik in kantoor-pc’s, gamingsystemen en workstations.

Ontdek alle P300 harde schijven

Surveillance - S300 harde schijven

De interne harde schijven uit de S300-serie zijn ontworpen en getest voor 24/7 betrouwbare bewaking, en zijn gebouwd voor snelheid, capaciteit en langer behoud van content. Deze HDD’s zijn speciaal gemaakt voor surveillance en beveiliging.

Ontdek alle S300 harde schijven

Enterprise Performance - MG-serie harde schijven

Speciaal voor bedrijven heeft Toshiba de MG-serie geïntroduceerd. Deze harde schijven hebben een heliumverzegeld ontwerp en maken gebruik van precisielaserlastechnologie om de levensduur te verbeteren en betrouwbaarheid en prestaties te maximaliseren. De schijven zijn hierdoor buitengewoon geschikt voor opslaginfrastructuren, bedrijfskritische servers en bestands- en objectopslagoplossingen.

Ontdek alle MG-serie harde schijven

Externe harde schijven

Canvio Gaming externe harde schijven

Met de Canvio Gaming-externe harde schijf is het uitbreiden van je gamebibliotheek eenvoudig. Deze draagbare harde schijf is speciaal ontworpen om aan je spelbehoeften te voldoen. Zorg dat er op je console altijd voldoende ruimte is door deze externe HDD te gebruiken om je nieuwe games op te slaan. Bovendien neem je deze games overal makkelijk mee naartoe.

Ontdek alle Canvio Gaming externe harde schijven

Canvio Flex externe harde schijven

De Canvio Flex-externe harde schijf is de draagbare opslagoplossing voor alle apparaten. Deze HDD werkt met Mac, Windows en tablets, waardoor het uitwisselen van gegevens tussen deze apparaten makkelijker is dan ooit.

Ontdek alle Canvio Flex externe harde schijven

Canvio Basics externe harde schijven

Zet je bestanden razendsnel over met de Canvio Basics-externe harde schijf. Deze harde schijf is ideaal om gegevens, foto’s en films op te slaan en dankzij de compatibiliteit met USB 2.0 kun je hem ook aansluiten op oudere apparatuur.

Ontdek alle Canvio Basics externe harde schijvenAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten