Skyscraper - Outlet actie - Summer Sale
Skyscraper Rechts - SummerSale
{manufacturer name}
{banner image text}

Western Digital: Ervaar en bewaar je digitale content

Western Digital, in 1970 in Amerika opgericht, biedt een uitgebreid portfolio aan technologieën, opslagapparaten, systemen en oplossingen voor zowel bedrijven als consumenten, en is hierin al jaren wereldwijd toonaangevend.

Opslag voor gaming

Interne SSD's

Interne HDD’s

Draagbare opslag

Desktop opslag

My Cloud opslag

Oplossingen voor interne opslag

WD_BLACK™ – ontworpen voor gamers en creatieve gebruikers

Met WD Black haal je fantastische prestaties in huis. Deze schijven zijn zeer geschikt voor fanatieke gamers en voor het opslaan van grote multimediabestanden.

Harde schijven en M2 SSD's

De WD_BLACK™ NVMe™ SSD inclusief heatsink

Biedt ongelooflijk hoge snelheid dankzij PCIe® Gen4-technologie, zodat er lees-/schrijfsnelheden tot 7.000 MB/s en 5.300 MB/s2 mogelijk zijn. De SSD wordt ook geleverd in een lichte, slanke en compacte M.2-2280-vormfactor.

Meer informatie

WD Blue – de hogere norm voor opslag

Geef je pc-opslag een boost met WD Blue. Met zijn prestaties en betrouwbaarheid biedt de WD Blue-serie een digitale opslagcapaciteit die geoptimaliseerd is voor multitasking.

Harde schijven, SATA SSD’s en M2 SSD's

WD Green - verbeterde opslag voor je alledaagse computerbehoeften

Met hun snelle prestaties en grote betrouwbaarheid geven WD Green-SSD's je alledaagse computerervaring op desktop of laptop een extra impuls.

SATA SSD’s en M2 SSD's

WD RED – speciaal ontworpen voor NAS

Desktopschijven zijn niet speciaal voor in een NAS ontwikkeld. WD Red-schijven met NASware 3.0 zijn dat echter wel. Stream, maak back-ups, orden en deel moeiteloos je digitale content op je pc, tv en meer.

Harde schijven, SATA SSD’s en M2 SSD

WD Purple – ontwikkelt voor beveiliging

WD Purple-harde schijven zijn speciaal ontworpen voor de extreem hoge eisen van beveiligingssystemen die dag en nacht actief zijn en hoge temperaturen produceren. Deze schijven zijn geschikt voor zowel DVR- als NVR-beveiligingssystemen.

Harde schijven

WD Ultrastar – oplossingen voor veeleisende datacenters

Steeds meer data zorgt voor een grotere behoefte aan hogere capaciteiten over een breed spectrum van toepassingen en werklasten. WD legt de basis voor een zorgeloos datacenter en levert de capaciteit om de gegevensexplosie te overwinnen met harde schijven uit de Ultrastar DC-serie.

Harde schijven

WD Gold – oplossingen voor veeleisende datacenters

De WD Gold SATA HDD van Enterprise-klasse is speciaal ontworpen voor gebruik in de meest veeleisende datacenters en opslagsystemen van Enterprise-klasse. Deze serie biedt brede compatibiliteit met de meeste pc- en belangrijke Enterprise-besturingssystemen.

Harde schijven

Oplossingen voor externe opslag

Desktop gebruik

Breid eenvoudig de opslag van je desktopcomputer uit met hoge capaciteit voor ultrasnelle gegevensoverdrachten. WD heeft diverse compacte ontwerpen die je gemakkelijk op je bureau kan plaatsen. Zo heb je altijd voldoende opslag voor belangrijke foto’s, muziek, video’s en andere persoonlijke bestanden.

3,5 inch externe harde schijven

Draagbare externe harde schijven

Je favoriete bestanden overal mee naartoe nemen? Dan is draagbare opslag in broekzakformaat wel zo handig. Alle series van Western Digital zijn uiterst duurzaam en schokbestendig, zodat je je digitale bestanden veilig kunt vervoeren.

2,5 inch externe harde schijven

Externe gamingharddisks - Draagbare opslag voor je felbegeerde gamecollectie!

Ga snel aan de slag met je games, waar je ook bent. Het compacte en uiterst duurzame formaat van de WD_BLACK-serie stelt je in staat je bibliotheek overal mee naartoe te nemen.

P10 / P50 externe harde schijven en SSD'sAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten