Nog steeds wordt 98% van onze bestellingen op tijd geleverd! Meer info rondom de drukte >>

Alternate Zakelijk

Zakelijke ICT-oplossingen op maat

Een PC, werkstation of server nodig voor uw bedrijf?

ALTERNATE is specialist op het gebied van computers, computercomponenten en consumentenelektronica. Het bedrijf is in 1992 opgericht en is sinds 1998 actief op de Nederlandse markt. Inmiddels heeft ALTERNATE ook diverse webshops in een tiental verschillende landen en levert dagelijks zo’n 10.000 bestellingen uit aan klanten.

Voor zakelijke klanten heeft ALTERNATE een aparte afdeling die zich focust op verkoop, advies en service voor bedrijven. Deze afdeling beschikt over een team van goed opgeleide, ervaren accountmanagers.

Persoonlijk advies en klanttevredenheid staan bij ALTERNATE hoog in het vaandel. Zakelijke klanten krijgen dan ook een eigen accountmanager, welke een vast aanspreekpunt is.

Naast de meer dan 100.000 artikelen die klanten bij ALTERNATE kunnen bestellen, hebben ook zakelijke klanten de mogelijkheid om maatwerksystemen te laten samenstellen. Alles van één maatwerksysteem tot een complete kantooromgeving met diverse werkstations en bijpassende servers is mogelijk.

Zakelijke klanten kunnen bovendien gebruik maken van diverse extra services. Zo is er de mogelijkheid om op rekening te kopen. Ook zijn er binnen ALTERNATE mogelijkheden tot on-site service. Als er bij de geleverde producten een storing of defect ontstaat, dan kan een monteur ter plaatse komen om het probleem op te lossen.

Vandaag voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis. Mocht er meer spoed mee gemoeid zijn dan is er de mogelijkheden voor een spoedlevering. Een product kan dan binnen enkele uren bij de klant worden afgeleverd.

Bedrijven die graag een eigen inkoopportal willen inrichten voor hun medewerkers, kunnen dit laten doen door ALTERNATE. De klant kan geheel bepalen welke producten en productgroepen worden aangeboden in deze portal. Ook zijn er mogelijkheden tot het koppelen van de producten van ALTERNATE aan de website of inkoopportal van een klant.

Als logistieke dienstverlener biedt ALTERNATE bedrijven met een webshop mogelijkheden via distributie en fulfilment services. Zo vinden vele duizenden producten dagelijks via de systemen en logistiek van ALTERNATE hun weg naar de eindgebruiker.

De accountmanagers van de zakelijke afdeling zijn op werkdagen bereikbaar per telefoon of e-mail en komen naar uw wens ook langs bij u op kantoor.

Kijk voor meer informatie over de zakelijke voorwaarden op de Algemene voorwaarden pagina.

Offerte aanvragen

Mocht u op onze website een product niet kunnen vinden, of wenst u op basis van het volume een prijsopgave, neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de