Skyscraper - Outlet actie - Summer Sale
Skyscraper Rechts - SummerSale

Maak van je huis een thuis met BLACK+DECKER

Met het gereedschap van BLACK+DECKER zit je altijd goed. BLACK+DECKER is een Amerikaanse fabrikant en is een gevestigde naam voor doe-het-zelfproducten voor in en rondom het huis. Sinds de oprichting van BLACK+DECKER in 1910 is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste producent ter wereld voor elektrisch gereedschap en accessoires. BLACK+DECKER-producten worden inmiddels in meer dan honderd landen verkocht. Of het nou om accuboormachines, grasmaaiers of stofzuigers gaat: BLACK+DECKER heeft het allemaal.

Powertools

Durf. Droom. Wees Trots.

Boor- en schroefmachines

Het altijd evoluerende BLACK+DECKER-assortiment van elektrisch gereedschap geeft je de zekerheid om elk project aan te pakken. Boormachines zijn beschikbaar in vele vormen en maten, maar de juiste machine voor de klus kiezen is essentieel. Een accuboormachine is zeer geschikt om te boren in hout en metaal, en kan gebruikt worden voor allerhande schroefklussen.

Bekijk alle Boor- en schroefmachines

Klopboormachines

De klopboormachines van BLACK+DECKER bezitten dezelfde functionaliteiten als de hiervoor besproken boormachines. Daarnaast kan je met dit type boormachine ook zonder problemen stenen en metselwerk te lijf gaan. Voor het zwaardere werk is een gesnoerde klopboormachine het meest geschikt. Hiermee beschik je over voldoende kracht om de klus snel en moeiteloos te klaren.

Bekijk alle Klopboormachines

Zagen

Het kiezen van de juiste zaag kan je een hoop tijd en moeite besparen. BLACK+DECKER heeft een ruime keus als het op zagen aankomt. Maar hoe kies je de juiste zaag? Daar helpen wij je graag mee. Wil je rechte stukken zagen kies dan voor een cirkelzaag. Voor het zagen van bochten en profielen is een decoupeerzaag het meest geschikt. Met een reciprozaag kan je zwaardere klussen zoals afbraakwerk en zagen van harde materialen doen.

Bekijk alle Zaag- en schaafmachines

Schuurmachines

BLACK+DECKER heeft een breed assortiment schuurmachines. Afhankelijk van het soort klus maak je de keuze voor een type schuurmachine.

Moet je kleine en fijne details gladschuren, dan is een Mouse®-detailschuurmachine de ideale keuze. Een vlakschuurmachine zorgt voor een glad resultaat voor je aan de laatste details van je project begint. Een excentrische schuurmachine is vooral geschikt om snel grotere oppervlaktes, zoals deuren, te schuren. Een bandschuurmachine is met name geschikt als je een hele vloer of muur gaat schuren. Wil of kan je niet kiezen? Kies dan voor een multischuurmachine. Hiermee kan je eenvoudig wisselen tussen een vlak-, excentrische en detailschuurmachine.

Bekijk alle Schuurmachines

Compressors

Compressors van BLACK+DECKER zijn gebouwd om te voldoen aan de behoeften van de gebruiker. Het assortiment bestaat uit compressors geschikt voor hobby-, maar ook (semi-)professioneel gebruik. Zo zijn olievrije compressors aan te raden voor de meest veeleisende gebruiker en zijn direct aangedreven compressors geschikt voor veelzijdig en eenvoudig gebruik. Let ook op de inhoud van het voorraadvat. Hoe kleiner het voorraadvat, hoe sneller de druk minder wordt. Dit is onhandig bij werkzaamheden waar constant druk voor nodig is, zoals verven. Ook moet een kleiner voorraadvat vaker bijgevuld moet worden.

Bekijk alle Compressors

Gereedschap accessoires

Slaag in de meest uitdagende taken met de accessoires van BLACK+DECKER. De juiste accessoires geven net dat beetje extra en zorgen ervoor dat je het volledige potentieel van je gereedschap kan benutten.

Bekijk alle Gereedschap accessoires

Tuingereedschap

Geniet van buiten en koester je tuin

Grasmaaiers & grastrimmers

Met BLACK+DECKER is een egaal grastapijt met perfect getrimde randen niet langer een droom en hoef je geen uren per dag te spenderen om deze gedroomde tuin te realiseren. Je hebt enkel het juiste gereedschap nodig. De juiste grasmaaier maakt onderhoud van je tuin eenvoudig. Een grastrimmer is ideaal om hoog gras te maaien, graskanten af te snijden en wildgroei onder controle te houden. Belangrijk bij de keuze voor een grasmaaier en -trimmer is de grootte van je tuin. Je hebt een grotere maaibreedte en meer kracht nodig om een grote tuin te maaien en trimmen dan voor een grasperkje. Gesnoerde grasmaaiers en -trimmers geven je de meeste kracht om je tuin snel te maaien, maar grasmaaiers en -trimmers met een accu geven je snoerloze vrijheid. Handig om de moeilijk bereikbare plaatsen te bewerken zonder dat je op een verlengsnoer aangewezen bent.

Bekijk alle Grasmaaiers | Grastrimmers

Bladblazers

De bladblazers van BLACK+DECKER zijn het perfecte gereedschap om je tuin opgeruimd en netjes te houden. Voor lichte klussen, zoals het vrijmaken van de oprit, zal een bladblazer de klus perfect klaren. Om bladeren of dicht tuinafval op te ruimen, zal een bladruimer je veel tijd en moeite besparen. Hoe hoger de blaaskracht, hoe meer kracht je hebt om zwaar tuinafval, zoals natte bladeren, te ruimen. Gemakkelijk zwaar tuinafval ruimen? Met een druk op de knop van een POWERCOMMAND-bladblazer verhoogt de kracht met 20% en kan je zelfs het meest hardnekkige afval verwijderen.

Bekijk alle Bladblazers

Heggen- en struikscharen

Met een heggenschaar van BLACK+DECKER houd je eenvoudig heggen gezond en onder controle. Heb je een dichtbegroeide heg, dan kan een krachtige motor of de speciale POWERCOMMAND™-functie je helpen om de dikkere takken moeiteloos te snoeien. Voor de hoogste heggen kan een heggenschaar met telescopische steel je bereik vergroten, en voor de kleinste struiken en grassen gebruik je de gras- en buxusschaar.

Bekijk alle Heggen- en struikscharen

Tuingereedschap accessoires

Nieuw snijmes nodig voor je grasmaaier? Is het draad van de grastrimmer bijna op? Bekijk hier de accessoires voor tuingereedschap van BLACK+DECKER en je bent binnen no-time weer aan de slag.

Bekijk alle Tuingereedschap accessoires

Huishouden

Niemand wil het hele weekend door schoonmaken

Stofzuigers

De BLACK+DECKER-stofzuigers zijn ontworpen om schoonmaken snel en eenvoudig te maken. Een goede stofzuiger is essentieel in elk huishouden. De krachtige snoerloze stofzuigers zorgen ervoor dat het schoonmaken van grote oppervlaktes licht werk wordt. Kies voor een 2-in-1 steelstofzuiger en gebruik de verwijderbare kruimelzuiger om moeilijk bereikbare oppervlaktes schoon te krijgen.

Bekijk alle Stofzuigers

Kruimeldieven

BLACK+DECKER heeft een breed assortiment kruimeldieven. Deze lichtgewicht handstofzuigers zijn perfect om snel keukenbladen, stoelen en eettafels te stofzuigen. De auto handstofzuigers zijn perfect om je auto opgeruimd te houden en deze kunnen na gebruik gemakkelijk worden opgeborgen.

Bekijk alle Kruimeldieven

Stoomreinigers

Stoomreinigers van BLACK+DECKER zijn ideaal voor het verwijderen van vetresten, vuil en bacteriën. De stoomreiniger doodt 99,9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten zonder gebruikt te maken van chemische middelen.

Wat voor stoomreiniger je nodig hebt, is afhankelijk van het gebruik. Wil je alleen je harde vloer reinigen, kies dan voor de Steam-mop™. Voor het perfect reinigen van alle harde vloeren, badkamertegels, ovens en glas kan je een multifunctionele stoomreiniger gebruiken. Kies voor een stoomreiniger met SteaMitt™ en je hebt de kracht van stoom in de palm van je hand. Hierdoor wordt het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken een stuk eenvoudiger.

Bekijk alle Stoomreinigers

Verkoeling

Ben je na het schoonmaken toe aan wat verkoeling? Koop dan een ventilator of airco van BLACK+DECKER. Heb je voldoende aan een zacht briesje, bekijk dan het assortiment ventilatoren. Wil je de temperatuur in de kamer naar beneden brengen, dan kan je het beste een airco aanschaffen.

Huishoud accessoires

Nieuw filter voor je stofzuiger of kruimeldief nodig? Bekijk hier de accessoires voor huishoudproducten van BLACK+DECKER en haal net dat beetje extra uit je product.

Bekijk alle Huishoud accessoiresAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten