Over ALTERNATE

 

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica en gereedschappen. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilmentpartner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

 

Sinds 1998 is Alternate ook gevestigd in Ridderkerk, als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie. Met 200 medewerkers en inmiddels 18 jaar ervaring is Alternate Nederland een vaste waarde in de online markt en nog steeds marktleider op het gebied van computer gerelateerde producten. Vanuit Nederland is in 2007 ook in België (Aartselaar) een vestiging gestart, met vergelijkbaar succes.

 

Feiten over Alternate
Opgericht in 1992 in Duitsland
Ruim 1.200 medewerkers
Vestigingen in Duitsland, Nederland en België
Webshops voor Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Spanje, Polen, Frankrijk, Denemarken, Italië, Zwitserland en Groot-Brittannië
Verzending van circa 10.000 pakketten per dag

Wilt u meer over ALTERNATE weten? Een overzicht van meer gegevens en feiten vindt u hier.

 

Competenties

Online winkelen bij ALTERNATE. Dat is online shoppen met vele extra’s. ALTERNATE is een van de meest gewaardeerde E-tailers voor IT en consumenten electronica. Graag willen wij u vertellen waarom.

 

Nominaties & Awards

Onze klanten, onafhankelijke websites en vakbladen hebben herhaaldelijk bevestigd dat ALTERNATE één van de beste leveranciers in de ICT branche is.
Hier zijn we trots op en willen we graag aan u laten zien.

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de