Luchtbedden

Een luchtbed zorgt voor slaapcomfort op de camping. Niet alleen op de camping, want luchtbedden zijn vaak geschikt voor gebruik buiten en binnen. Dus je kunt ook prima op een luchtbed slapen als je logés hebt en dus een extra bed nodig hebt. Deze opblaasbedden zijn namelijk comfortabel genoeg om op te liggen, gemakkelijk op te bergen en eenvoudig te vervoeren. Er zijn zowel 1 persoons als 2 persoons luchtbedden verkrijgbaar. Sommige luchtbedden hebben ook een ingebouwde pomp om het luchtbed mee op te blazen. Zo vergeet je deze nooit meer mee te nemen als je naar de camping gaat!

Houd bij de aanschaf van een luchtbed wel rekening met de dikte, de afmetingen, het materiaal en de vormen van de luchtbanen van het luchtbed. Hoe dikker en luxer een luchtbed is, hoe zwaarder en groter hij is. Dat is ideaal voor op de camping, maar als je een trekking gaat maken, kies je beter voor een lichter model met een kleine pakmaat of voor een slaapmat (of een zelfopblazende slaapmat voor meer gemak).

Slaapmatten | Zelfopblaasbare slaapmattenAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten