MSI: some are pc, we are gaming

MSI, ook wel bekend als Micro-Star International, is een van de grootste producenten op het gebied van hoogwaardige moederborden, grafische kaarten, gamingnotebooks en all-in-one pc's. Het bedrijf werd in 1986 opgericht in Taiwan. Naast dat het een van de bekendste gamingmerken op de markt is, houdt MSI zich tegenwoordig ook veel bezig met eSports. Het bedrijf werkt er hard aan om 's werelds meest ambitieuze en beste gamers te ondersteunen. Dit gebeurt onder andere door kennis en expertise met elkaar te delen, die MSI kan gebruiken bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

Game laptops

GS- serie

Slim. Fast. Charming

Deze laptops hebben een dunne en strak vormgegeven behuizing. Ze leveren een goede gamingprestatie en hebben een schermformaat van 15,6 inch tot maximaal 17,3 inch. Deze modellen bieden een goede combinatie tussen kracht en draagbaarheid.

GS-serie

GE- serie

Enthusiastic. Power. Tough.

Deze laptops zijn gericht op performance en beschikken allemaal over RGB-toetsenbordverlichting. Qua prestaties zijn ze iets minder krachtig dan de GT-serie modellen, maar ze zijn wel zwaarder uitgevoerd dan de GS-serie laptops. Ze hebben een schermformaat tussen de 15,6 inch en 17,3 inch.

GE serie

GF-serie

Performance. Speed. Cool.

Deze laptops zijn geschikt om de meeste games op te spelen. Ze zijn dun en draagbaar, beschikken over krachtige grafische kaarten en hebben een scherm tussen de 15,6 inch en 17,3 inch.

GF-serie

GL-serie

Mainstream. Capacity. Reliability.

Deze laptops zijn zeer geschikt voor de beginnende gamer. Ze beschikken over krachtige grafische kaarten en zijn gemakkelijk draagbaar. Het schermformaat ligt tussen de 15,6 inch en 17,3 inch.

GL- serie laptops

Game pc-systemen

Aegis

Deze pc's zijn bedoeld voor gamers die het uiterste vragen van hun desktop. Aegis-pc's zijn gewapend met de meest geavanceerde grafische kaarten en de meest verfijnde audiotechnologie, en zijn voorzien van het beste koeldesign. Met deze pc's haal je het beste van het beste in huis als het gaat om het echte pc-gamen.

Aegis
Aegis

Monitoren

MSI-gamingmonitoren maken gebruiken van een gebogen beeldscherm met een kromming tussen de 1500R en 1800R, wat heel geschikt is voor zowel algemeen computergebruik als voor het gamen. Vooral voor gamers kan een gebogen scherm helpen bij de game-ervaring; je wordt ondergedompeld in het spel.

Gaming monitoren

Gaming gear

Headsets

Hoor je tegenstanders voordat ze jou horen dankzij de kristalheldere geluidskwaliteiten van de MSI-gamingheadsets. Deze headsets beschikken over hi-res kwaliteit drivers die superieur geluid voorbrengen. Hierdoor stijgt je game-ervaring naar het hoogste niveau.

Headsets
Headsets

Muizen

Wanneer het aankomt op belangrijke beslissingen nemen tijdens het gamen heb je een muis nodig die je kan vertrouwen. De MSI-gamingmuizen laten je niet in de steek en zorgen voor een stabiele en snelle ervaring wanneer je het nodig hebt.

Muizen
Muizen

Grafische kaarten

MSI heeft verschillende grafische kaarten beschikbaar, zoals de NVIDIA GPU's en AMD GPU's. Hiervan zijn instapmodellen verkrijgbaar, maar ook high-end versies, zoals de RTX-grafische kaarten. Deze RTX-kaarten zijn ideaal voor de veeleisende gamer.

NVIDIA GeForce | AMD Radeon | Gaming serie | Aero serie |

Moederborden

MSI beschikt over gamingmoederborden met een Intel- of een AMD- processor. De meeste van deze moederborden beschikken ook over RGB-verlichting. Deze kun je zelf eenvoudig aanpassen door middel van speciale software of de MSI-app, die je op de website van MSI kan downloaden.

Intel | AMD | Socket AM4Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten