Mattel – Speelgoed passend bij elke leeftijd

Mattel is opgericht in 1945 en verkocht toen enkel cadeauartikelen. Vandaag de dag staat Mattel vooral bekend om Barbie, Hot Wheels en Fisher-Price. Een roze droomwereld, dubbele loopings, leren en spelen of gezelligheid met familie en vrienden: Mattel heeft het voor je!

Bekijk alles van Mattel

Barbie – You can be anything

Barbie is sinds 1959 de beste vriendin van vele meisjes. Sindsdien heeft Barbie niet stilgezeten en is haar wereld flink gegroeid. In de Barbiecamper en in het Barbiehuis beleeft ze de mooiste avonturen met haar vriendje Ken. Droom samen met Barbie weg in het prachtige Dreamtopia en ontdek deze magische wereld vol plezier. Met Barbie kan je worden wat je maar wilt!

Ontdek alles van Barbie

Hot Wheels – Je ultieme autoverzameling!

Hot Wheels is een hele belevingswereld met de vetste auto’s, de coolste stunts en de tofste banen! Je kunt met je Hot Wheels-auto langs de Stunt Garage om vervolgens op je zelf samengestelde baan van de Track Builder-serie te racen met je tegenstanders. Verleg je grenzen met Hot Wheels en maak het groots!

Ontdek alles van Hot Wheels

Tellen met Fisher Price

Het vrolijke speelgoed van Fisher-Price stimuleert de ontwikkeling van je peuter of kleuter. Je kleintje kan onder andere boer Jed helpen bij het verzorgen van de diertjes op de Little People Boerderij of samen met Elsa de magische wereld van Frozen ontdekken. Fisher-Price tovert een lach op het gezicht van je kindje en ook op dat van jou!

Ontdek alles van Fisher Price

Winnen met Mattel Games

Heb je zin in een gezellige spelletjesavond? Mattel Games heeft het spel dat daarbij past! Je kunt bij Alternate terecht voor de leukste Mattel bordspellen, kaartspellen, gezelschapsspellen en nog veel meer. Bluf je suf bij het spel UNO of haal de kunstenaar in jou naar boven tijdens een ouderwets potje Pictionary. Voor iedereen heeft Mattel iets te bieden voor een gezellige tijd!

Ontdek alle Mattel GamesAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten