Wat voor soort voetenbad is geschikt voor mij?

Als je last hebt van vermoeide voeten of benen kan een voetenbad helpen te ontspannen. Het vermindert stress en spanning en stimuleert de doorbloeding. Elk voetenbad heeft zijn eigen werking en verschillende mogelijkheden. Zo zijn er baden die een voetreflexmassage optie hebben. Hierbij wordt door middel van druk en warmte, blokkades in het hele lichaam opgeheven. Ook zijn er baden die magnetische therapie bieden. Dit zorgt voor een betere doorbloeding in het lichaam. Het bloed kan hierdoor sneller afvalstoffen afvoeren en dit verhoogt de energievoorziening. Een andere optie die sommige baden biedt is een acupressuurmassage. Hierdoor kunnen gezondheidsproblemen en klachten effectief worden beïnvloed. Naast deze massages kan een voetenbad je nog veel meer bieden. Zo hebben sommige ook een bubbelbad optie of een infraroodlicht wat effect heeft op de bloeddoorstroming in het lichaam. Door middel van verschillende opzetstukken kun je een voetenbad geheel naar je eigen wensen inrichten.

Bekijk alle voetenbaden

Mooie verzorgde handen en voeten

Wil je graag je handen en voeten goed verzorgen en vind je het belangrijk dat ze er mooi uitzien? Probeer dan eens een manicure of pedicure. Je kunt dit heel makkelijk zelf doen en hoeft er dus niet voor naar een dure salon. Er zijn verschillende producten beschikbaar waarmee je het gewenste resultaat kunt bereiken. Zo zijn er apparaten die je gehele hand of voet verzorgen. Deze verwijderen onder andere eelt, verharde huid en korrels. Sommige van deze apparaten zijn ook geschikt voor diabetici. Er zijn ook apparaten die speciaal geschikt zijn voor de verzorging van de nagels. Hiermee kun je gemakkelijk je nagels onderhouden en mooi maken. Voor een extra mooi effect kun je met UV gel je nagels voorzien van een gelakt laagje. Het UV apparaat zorgt ervoor dat dit er niet alleen mooi verzorgd uit ziet, het zorgt ook voor harde sterke nagels die niet splijten of inscheuren.

Bekijk alle voetverzorging, manicure & pedicure

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 180 440844.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de