Welk scheersysteem heeft jouw voorkeur?

Er zijn verschillende scheersystemen verkrijgbaar. Op het gebied van elektrisch scheren heb je verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een roterend systeem die door middel van een ronde scheerkop met trillende messen de contouren van je gezicht volgt. Ook kun je kiezen voor een vibrerend scheerblad-systeem, hiermee scheer je het gezicht door middel van op en neer gaande bewegingen. Deze apparaten zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Is jouw huid heel gevoelig? Dan zijn er ook apparaten met een verkoelende werking. Waar de huid normaal warm wordt met scheren, is het bij deze apparaten zo dat het verkoeld wordt via de scheerkop. Hierdoor voorkom je een rode branderige huid en blijft er een verfrissend en koel gevoel achter. Bij het maken van de juiste keuze is het ook belangrijk om naar je baardgroei te kijken. Afhankelijk van de dikte van je haar kies je het aantal scheerbladen. Hoe sneller je baard groeit, hoe meer bladen je nodig hebt om glad geschoren de deur uit te gaan.

Bekijk alle scheerapparaten

Creeër je eigen look

Afhankelijk van het kapsel dat je wilt creëren kies je het juiste apparaat met de bijbehorende opzetkammen. Hierbij moet je vooral letten op het aantal millimeters van de opzetkam; hoe minder millimeters, hoe korter je kapsel wordt. Zo krijg je met opzetstukken van 1 millimeter of minder een heel kort resultaat en zijn opzetstukken tussen de 16 en 40 millimeter juist weer geschikt voor een wat langer kapsel. Voor het trimmen van je gezichtsbeharing kun je het beste kiezen voor een speciale baardtrimmer. Hiermee geef je vorm aan je baard of snor en kun je deze mooi bijhouden. Ook hierbij kies je een speciaal opzetstuk met een bepaald aantal millimeters. Zo is een opzetstuk van 0,5 tot 3 millimeter geschikt voor een beginnend baardje en kun je een volle baard het beste bijhouden met een opzetstuk vanaf 9 millimeter. Voor alle overige lichaamsbeharing kun je een neus- en oortrimmer gebruiken, of voor een bodyscheersysteem gaan. De neus- en oortrimmer is er speciaal om snel en pijnloos haartjes uit de neus of oren te verwijderen. Dit is een klein apparaatje die heel precies de haartjes afscheert.

Bekijk alle trimmers, tondeuses, bodygroomers

Meest gekocht

TopsellersVoor :

Positie
Product
Beoordelingen
Prijs
Actie
1
Baardtrimmer Braun Baardtrimmer BT5090
3 Beoordelingen
€ 54,90*
Levertermijn onbekend
2
Tondeuse Panasonic Professional Trimmer ER1611, Tondeuse
9 Beoordelingen
€ 116,90*
Levertijd: 11 werkdagen
3
Tondeuse Panasonic Trimmer ER GP80, Tondeuse
2 Beoordelingen
€ 129,90*
Levertijd: 11 werkdagen
6
Tondeuse Remington Tondeuse HC5150 Alpha
0 Beoordelingen
€ 27,99*
Levertijd: 11 werkdagen
7
Tondeuse Panasonic Neus-/oorhaartrimmer ER-GN30
6 Beoordelingen
€ 20,99*
Direct leverbaar
8
Tondeuse Philips Hairclipper Series 5000 HC5440/16, Tondeuse
1 Beoordelingen
€ 29,99*
Levertijd: 11 werkdagen
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de