Neomounts by Newstar - Monitorarmen
Neomounts by Newstar - Wandmontage

Neomounts online kopen

Bevestigingsoplossingen voor AV & IT

Neomounts by Newstar biedt het meest uitgebreide, actuele assortiment hoogwaardige montageoplossingen, volgens de laatste trends in de AV- en IT-markt. De producten in het Neomounts by Newstar assortiment zijn ontworpen met oog voor detail, kwaliteit, value for money en installatiegemak.

 

De uitgebreide productlijn, bestaande uit onder andere monitorarmen, monitorstands, televisiebeugels, wandbeugels en laptop stands, biedt de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een professionele en esthetische presentatie van zijn of haar audiovisuele apparatuur.

 

Met de hoogwaardige producten, waaronder beugels en steunen voor monitoren en  elk type televisie, ben je verzekerd van een betrouwbare en stijlvolle opstelling van je apparatuur. De producten zijn niet alleen duurzaam en sterk, maar ook nog eens eenvoudig te installeren. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk je televisie of monitor voor PC op de perfecte hoogte bevestigen.

 

In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod van Neoumounts by Newstar producten. Bestel eenvoudig en snel in onze webshop.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten