Skyscraper (Links) - Tuin-Klussen  voordeel
Skyscraper - Tuin-Klussen  voordeel Actie

Razer - For Gamers. By Gamers.

Razer is ’s werelds toonaangevende lifestylemerk voor gamers. De driekoppige slang van Razer is één van de meest herkenbare logo’s binnen de gaming en e-sport-community, met fans in elk werelddeel. Het bedrijf heeft het grootste op gamers gericht ecosysteem van hardware, software en services ontworpen en gebouwd. Razers prijswinnende hardware bevat krachtige gaming-randapparatuur en Blade gaming-laptops. Het softwareplatform van Razer, met meer dan 80 miljoen gebruikers, omvat Razer Synapse (een Internet of Things-platform), Razer Chroma (een eigen RGB-lichttechnologiesysteem) en Razer Cortex (voor het optimaliseren en lanceren van games).

Ontdek alles van Razer

Gaming toetsenborden

Ontdek het perfecte gaming toetsenbord voor jou. Naast toetsenborden met mechanische switches heeft Razer zelf opto-mechanische switches ontwikkeld. Deze switches reageren sneller dan mechanische switches en hebben een langere levensduur.

Door de snelheid en precisie van Razer gaming toetsenborden ben je je tegenstanders een stap voor in je games. Voor de ultieme game-ervaring heb je de beschikking tot 15,8 miljoen kleuren met de instelbare RGB-verlichting. Met de Chroma software synchroniseer je deze met je andere RGB-gear.

Bekijk alle toetsenborden

Gaming headsets

Superieure geluidstechnologie zorgt ervoor dat je helemaal in je gamewereld kan opgaan. Personaliseer je headset met de Razer Chroma verlichting. Headsets van Razer zijn zo comfortabel, dat je de hele dag kunt blijven spelen. Bijkomend voordeel: de headsets zijn zowel voor console- als pc gaming geschikt.

Bekijk alle headsets

Gaming muizen

Razer heeft een enorm assortiment gaming muizen. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je altijd de nieuwste functionaliteiten en hoogste precisie hebt. Van hardcore gamer tot casual, Razer heeft voor iedereen een geschikte muis. Met natuurlijk een ergonomisch design en instelbare RGB-verlichting.

Welke gaming muis kies jij?

Bekijk alle muizen

Muismatten

Maak je gaming set-up compleet met een muismat van Razer.

Heb je een muis, toetsenbord of headset van Razer? Dan kun je de verlichting met hulp van de Chroma-software eenvoudig synchroon laten lopen. Met een muismat met RGB-verlichting, ziet je set-up er dan nog vetter uit.

Speel je graag FPS games en heb jij daarom je muis op een lage DPI staan? Kies dan voor een extra grote muismat.

Bekijk alle muismatten

Razer Gamingstoelen

Of je nu op zoek bent naar optimale ergonomie of de hele dag comfort, je vindt de ondersteuning die je zoekt met het assortiment Razer gamestoelen die zijn ontworpen voor elke gamer.

Bekijk alle gamingstoelen

Razer Streaming Gear

Op zoek naar de beste gear voor je gamestreams? Razer biedt alles wat je nodig hebt voor hoogwaardige en kwalitatieve streams!

Webcams

Verbluffende visuele heldere opnames

Bekijk alle webcams

Microfoons

Ontworpen voor kristalheldere spraakopname

Bekijk alle microfoons

Capture cards en meer

Voor een professioneel opname van streams

Bekijk alle capture cards en meer

Razer Console Gaming

Of je nu een PlayStation 5, Xbox Series X|S of Nintendo Switch bezit, geniet van volledige beleving op elk platform met onze hoogwaardige headsets, controllers en accessoires.

Controllers

Bekijk alle controllers

Headsets

Bekijk alle headsets

Razer Mobile Gaming

Dit is vrijheid van spelen, opnieuw gedefinieerd. Razer’s mobiele gaming- en lifestyle-audioproducten zijn gemaakt om gaming naadloos te integreren in elk aspect van je leven

Bekijk alle gamepads

Next level gaming met Razer & Philips Hue

Maak van gamen een spectaculaire ervaring door de slimme Philips Hue lampen te koppelen aan Razer Chroma apparaten. De lampen lopen gelijk met de effecten in je game en zorgen zo voor een onvergetelijke game sessie waar je middenin zit. De kleurrijke effecten van de Razer Chroma hardware kun je nu uitbreiden naar je volledige kamer met de Philips Hue lampen. Je kunt o.a. instellen dat kleuren je waarschuwen wanneer je weinig HP (Health percentage) hebt of wanneer je wordt aangevallen door je tegenstander. Philips Hue breidt de kleuren van je Razer-hardware uit naar je kamer en maakt de Game ervaring nog intenser!

Razer Chroma logo

Razer Chroma instellen met Philips Hue

Het is heel eenvouding om de slimme Philips Hue lampen te laten werken met Razer Chroma producten.


Stap 1: In de Philips Hue app maak je een entertainmentgroep aan

Stap 2: Open of download het Razer programma Synapse 3 op je computer

Stap 3: Download de Philips Hue module in het Synapse 3 programma en klik deze open

Stap 4: Je kunt hier je Philips hue bridge koppelen aan Synapse 3, volg de aanwijzingen op het scherm om je slimme lampen te koppelen

Meer dan alleen gameverlichting

Ook als je niet aan het gamen bent kun je genieten van de spectaculaire lichteffecten van de Philips Hue lampen. Zo kun je je gaming pc aan je vrienden laten zien met golvende en pulserende effecten op de Razer Chroma apparaten en Philips Hue lampen. De Philips Hue amusementfuncties kun je gebruiken met de tweede generatie Bridge. Deze is sneller, heeft meer geheugen en reageert daardoor sneller op de ingame effecten. De Bridge kun je ook koppelen met o.a. Amazon Alexa, Apple Home en de Google Assistant.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten