Samsung, 'Inspire the World, Create the Future'

Het merk Samsung is voor de meeste mensen een bekend merk. Waarschijnlijk heb je zelf al een Samsung product in huis, zoals een tv, SSD of misschien wel één van de populaire Samsung Galaxy smartphones.

Sinds de oprichting in 1969, met de naam Samsung-Sanyo Electronics, houdt Samsung zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten voor de consumentenelektronica. Het streven is onder andere de beste producten en diensten ontwikkelen die afgestemd zijn op de wensen en behoeften van klanten. Door de gedrevenheid en passie voor perfectie groeide Samsung in 2006 dan ook uit tot één van de grootste bedrijven op het gebied van consumentenelektronica.

Samsung

EVO SSD's

De EVO en EVO PRO (zakelijk) SSD's hebben één van de hoogste lees- en schrijfsnelheden en daardoor ben je gegarandeerd van snelle pc-prestaties! Ze zijn op het gebied van snelheid, zuinigheid en prestaties een echte must have! Met de revolutionaire NVMe SSD-technologie en V-NAND technologie en hun streven naar het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten blijven zij toonaangevend op de IT-markt.

Bekijk alle Samsung EVO SSD's

Portable SSD's

Met de portable SSD's van Samsung ben je ook verzekerd van snelheid onderweg. Dankzij het kleine formaat (formaat van een visitekaartje) neem je je gegevens overal mee naar toe. Met de geavanceerde V-NAND-technologie, AES 256-bits hardware-encryptie en metalen behuizing zijn deze portable SSD's op alles voorbereid.

Bekijk alle Samsung Portable SSD's

Het verschil tussen SATA en M.2 SSD's?

Samsung SSD's komen in verschillende maten. De meest voorkomende SSD is een SATA SSD met een 2,5-inch bouwvorm. Maar naast deze standaard uitvoering zijn er tegenwoordig meer formaten en aansluitingen.

SATA SSD

SATA, staat voor Serial Advanced Technology Attachment en is de opvolger van PATA, ook wel bekend als IDE. SATA is een computerbus die de gegevens tussen de computer en de SSD's transporteert. Het grootste voordeel ten opzichte van IDE is dat je schijven kunt verwisselen terwijl de computer nog aan staat. Dit noemen ze ook hot-swappable. Een ander voordeel van SATA is dat het gebruikt maakt van smallere kabels dan de bandkabels van parallelle ATA, waardoor er in de computerkast meer ruimte overblijft.

Bekijk alle Samsung SATA SSD's

M.2 SSD

M.2 SSD's, voorheen bekend als Next Generation Form Factor (NGFF), maken gebruik van een PCI express of SATA-protocol. Door de verschillende modulebreedtes en lengtes zijn M.2. SSD's uitermate geschikt voor kleine apparaten, zoals Ultrabooks, en maken ze gebruik van het m.2 slot op je moederbord.

Bekijk alle Samsung M.2 SSD's

Ontdek Samsung Galaxy Book!

Galaxy Book is de nieuwste serie laptops van Samsung. Met verschillende formaten, processoren en beeldschermen is de serie erg divers. Samsung laptops zijn uitgerust met webcams die zijn ontwikkeld voor professioneel videobellen. De Galaxy Book serie bestaat uit 3 verschillende productlijnen: de Galaxy Book Go, Galaxy Book2 en Galaxy Book2 Pro. In onderstaande tabel hebben we het voor jou iets overzichtelijker gemaakt, zodat je makkelijk en snel de Galaxy Book laptop kunt kiezen die het best past bij jouw levensstijl en behoeften. Ben jij al bekend met het Galaxy Eco systeem? Klik hier voor meer informatie en ontdek hoe alle Samsung Galaxy producten en accessoires naadloos op elkaar aansluiten.

Bekijk alle Samsung NotePc's
Samsung Monitoren

Samsung Odyssey monitoren - Stem af op je eigen stijl

Met de Odyssey is de keuze aan jou. Kies de perfecte gaming monitor die past bij jouw gamingwensen, de stijl van jouw huis en jouw identiteit.

Meer informatie

Smart monitoren - 's Werelds 1e scherm dat alles kan

Werken doe je voortaan zonder pc, of via Remote Acces op de computer op je werk. En met het on-board one-stop entertainmentsysteem schakel je moeiteloos over op puur entertainment.

Meer informatie

Samsung smartphones

Je kent ze ongetwijfeld wel, de wereldwijd bekende Galaxy-smartphones van Samsung. Met de gloednieuwe Samsung Galaxy S23-modellen weet jij zeker dat je voor het beste kiest. Door de razendsnelle Snapdragon 8 Gen 2-chip kun jij zonder moeite multitasken. Ook heeft de batterij van de Galaxy S23 een mooie upgrade gekregen. Hierdoor bespaar je extra energie in vergelijking met zijn voorgangers. Op dit moment wordt de Samsung Galaxy S23 ook beschouwd als een van de beste Android-smartphones op de markt.

Bekijk alle Samsung smartphones

Samsung tablets

Even snel de files checken voordat je naar je werk gaat en 's avonds je favoriete serie kijken op Netflix. Het kan allemaal met de tablets van Samsung. Ideaal om mee te werken en te ontspannen.

Bekijk alle Samsung tablets


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten