Odyssey - WINNER STRENGTH

Een reis naar de toekomst

Odyssey is toonaangevend binnen zijn soort door de game-verwachtingen te overstijgen met een combinatie van futuristisch design en vooruitstrevende technologie. Contrasterende elementen (kleuren, vormen, lijnen, etc.) vormen een minimalistisch uiterlijk dat de ware kracht van de Odyssey toont.

Gedurfd

Wij bieden de power voor een nog intensere en realistischere beeldervaring.

Vooruitstrevend

Wij maken ontwerpen voor de gamingwereld van morgen en zetten de toon voor het design van de volgende generatie.

Zelfverzekerd

Wij halen het zelfvertrouwen en het lef in gamers naar boven, zodat ze iedere uitdaging aankunnen.

Het design sluit aan bij dat van voorgaande Samsung gaming monitoren: elegante vormen met de uitstraling van een solide pantser voor een sterke krijger.

Het contrast tussen zwart en wit en het op een ruimtevaartschip gebaseerde uiterlijk, met krachtige lijnen en een glad en strak oppervlak, geven de indruk dat het product, net als in een sciencefictionfilm, rechtstreeks uit de toekomst komt.

Vooruitstrevend Ontwerp

Het lichtontwerp van de Infinity Core laat een onuitwisbare indruk achter. Laat je meeslepen naar de overwinning met het vooruitstrevende ontwerp van de Samsung Odyssey.

Belangrijkste features Odyssey

Rond je game-ervaring af

's Werelds eerste 1000R gebogen scherm sluit perfect aan bij het blikveld van het menselijke oog voor een onvoorstelbaar realistische ervaring

Spellbinding Resolution

Met QLED is je beeld helderder, zijn je kleuren realistischer en lijken je games levensecht.

De kampioen in winnen

Met 240 Hz RapidCurveTM kun je zonder vertraging genieten van een spannende en soepele game-ervaringAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten